Primele imagini teaser cu viitoarele Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift: cele două modele vor debuta în 27 mai

de Cornel Șocariciu
Marti, 19.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat primele imagini teaser cu viitoarele Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift. Cele două modele vor fi prezentate în 27 mai în cadrul unei conferințe online.

La începutul lunii martie, Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la Clasa E facelift. Modelul de clasă mare pregătit de constructorul german a primit mici modificări la nivel estetic, un interior plin cu tehnologii moderne și sisteme de asistență, iar gama de motorizări propune variante mild-hybrid și plug-in hybrid.

Acum, Mercedes-Benz a publicat primele imagini teaser care anunță debutul modelelor Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift. Conform oficialilor producătorului german, acestea vor fi prezentate în 27 mai în cadrul unei conferințe online.

Versiunile îmbunătățite pregătite de Mercedes-Benz vor prelua modificările exterioare pe care le-am văzut deja în cazul sedanului. Astfel, atât Clasa E Coupe facelift, cât și Clasa E Cabrio facelift vor primi stopuri cu un design nou, spoilere îmbunătățite și o grilă frontală ușor restilizată.

La interior, clienții se vor bucura de un volan nou, de un instrumentar digital de bord disponibil în versiuni de 10.25 sau 12.3 inch și de sistemul de infotainment MBUX (acesta va fi oferit în variante de 10.25 sau 12.3 inch).

Gama de motorizări va fi preluată de pe sedanul de clasă mare, ceea ce înseamnă că modelele vor fi disponibile atât în versiuni mild-hybrid cu sistem electric la 48V, cât și în variante plug-in hybrid.

Una dintre imaginile teaser cu viitorul Clasa E Coupe facelift este "semnată" de divizia Mercedes-AMG, ceea ce înseamnă că în 27 mai nemții vor prezenta și versiunea AMG E53 Coupe.

Modelul de performanță va prelua sistemul de propulsie anunțat în luna martie pentru sedanul AMG E53 (motor pe benzină de 3.0 litri cu 435 CP și 520 Nm, și sistem mild-hybrid EQ Boost).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru