Renault prezintă Clio RS Black Edition: Întunericimea Sa

de Mircea Meşter
Luni, 14.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a lansat în Anglia o versiune specială Black Edition pe Clio RS. În această versiune, aproape elementele de caroserie sunt vopsite în negru și negru glossy. Implicit numele de pe hayon al modelului.

Într-o lume auto în care update-urile estetice și tehnologice apar în general pe piață din 3 în 3 ani, constructorii caută mereu metode pentru a atrage atenția clienților și între aceste modificări majore. Așa se nasc versiunile speciale sau edițiile limitate ale unor modele care au deja o vârstă înaintată, dar care sunt "întinerite" astfel brusc.

Așa se întâmplă în cazul lui Renault Clio RS, model de performanță a primit exact acum un an un facelift subtil de mijloc de generație. Ei bine, pentru a readuce în prim plan propriul model, Renault lansează - deocamdată doar în Marea Britanie - un pachet Black Edition pentru Clio RS, acesta adaugând un aer sportiv "întunecat" pe sportiva de buzunar dezvoltată de marca franceză.

Noul pachet de accesorii Black Edition poate fi comandat atât în versiune cu caroserie vopsită în galben, cât și în negru complet, și constă în elemente negru glossy: mânerele ușilor, insertul lateral de pe uși, capacele oglinzilor laterale, jantele, ornamentele frontale de pe grilă și din spoiler și denumirea modelului și a versiunii inserate pe hayon.

Pachetul estetic este disponibil atât pe versiunea "normală" a lui RS, de 200 CP, cât și pe RS Trophy, varianta de 220 CP a modelului francez. În acest ultim caz, jantele au diametrul de 17 inch.

Dacă Clio RS le oferă în continuare clienților pe pachetul Black Edition opțiunea de a alege între trei opțiuni de șasiu (Sport, Cup sau Trophy), versiunea superioară de putere vine în standard cu cel mai sportiv șasiu disponibil (Trophy).

Pachetul de accesorii negru glossy Black Edition poate fi comandat pe mașina vopsită în negru sau în galben, după preferințe.

via Newspress (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru