Clio RS

Vineri, 13 Aprilie 2018 | Modele noi

Viitorul Renault Clio RS va împrumuta motorul turbo de 1.8 litri de pe Megane RS: unitatea ar putea oferi 225 de cai putere

Viitorul Renault Clio RS va renunța la motorul turbo de 1.6 litri în favoarea unității de 1.8 litri care echipează și Megane RS, însă aceasta va fi disponibilă într-o versiune de circa 225 de cai putere.
Luni, 14 August 2017 | Modele noi

Renault prezintă Clio RS Black Edition: Întunericimea Sa

Renault a lansat în Anglia o versiune specială Black Edition pe Clio RS. În această versiune, aproape elementele de caroserie sunt vopsite în negru și negru glossy. Implicit numele de pe hayon al modelului.
Miercuri, 24 August 2016 | Modele noi

Renault pregătește Clio RS 16, primul Clio dedicat colecționarilor: 275 CP, doar 500 de exemplare produse și preț de 40.000 de euro

Luați prin surprindere de primirea pozitivă de care a avut parte conceptul Clio RS 16, prezentat ca omagiu adus diviziei RS la cursa de Formula 1 de la Monaco, Renault vrea să le îndeplinească dorințele celor care-și doresc mașina în garaj.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Reportaj

Scurtcircuit pe circuit. Am fost acasă la Titi Aur şi ne-am întors cu creierele vraişte

Înainte să vă imaginaţi vreo ştire de ora 5, vă spunem doar că e de bine. Renault ne-a invitat la Academia Titi Aur ca să ne explice cum se mişcă pe circuit noul Clio RS Trophy şi mai ales Clio Cup, versiune de competiţie destinată exclusiv pistei. Ceea ce vă dorim şi dumneavoastră.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Modele noi

Renault Megane RS rămâne în producție în aceeași configurație până la finalul lui 2016

Renault va fabrica în continuare varianta de performanță a lui Megane RS până la finalul anului viitor. Succesorul lui Megane RS va renunța la caroseria cu trei uși.
Marti, 04 August 2015 | Autoipoteze

Renault lucrează la un viitor Megane RS hibrid

Directorul departamentului Renault Sport s-a declarat interesat de implementarea tehnologiilor hibride pe viitoarele modele. Costurile acestei tehnologii ar putea însemna introducerea doar în gama Megane RS.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Reportaj

Reportaj: De la "Copiii spun lucruri trăznite" la cursele de maşini

Am cunoscut un om care face fix ce visa când era copil şi nu se face de ruşine. Vorbim despre Adi Iliescu, un pilot de 17 ani care alearga cu un Mitsubishi Lancer Evo 9 de 400 CP în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
Duminica, 02 Februarie 2014 | Modele noi

Renault a anunțat lansarea unei noi versiuni pentru modelul Clio RS

Noua versiune performantă a modelului Clio va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva ce va debuta la începutul lunii martie.
Luni, 22 Iulie 2013 | Modele noi

Renault Clio Cup, primele imagini şi informaţii ale versiunii de competiţie a lui Clio RS

Francezii de la Renaultsport au dezvoltat deja o versiune de competiţie a noului Clio RS. Vorbim despre Clio 4 Cup, model care debutează la Frankfurt şi este gata să concureze în etapele sancţionate de FIA.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Motorsport

Salvatore Arcarese, singurul reprezentant al României în Clio Cup, a testat un Clio RS la Ciolpani

Salvatore Arcarese, pilotul de 19 ani care reprezintă ţara noastră în Cupa Clio, a testat un Clio RS pregătit de CNR pe macadam, marcând prima sa experienţă pe această suprafaţă. Automarket a urmărit testele şi revine cu primele impresii.
Luni, 11 Martie 2013 | Modele noi

Renault Sport va lansa până la trei modele noi în următorii cinci ani

Reprezentanţii diviziei Renault Sport spun că pregătesc o gamă care să includă patru sau chiar cinci modele.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Autoipoteze

Renault Clio Williams s-ar putea întoarce în 2014

Renault Clio Williams ar putea să renască la două decenii de la debutul primei generaţii. Modelul va debuta în 2014, spun surse din cadrul mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Renault Clio RS, primele imagini şi informaţii oficiale

Renault a prezentat noul Clio RS la Salonul Auto de la Paris. Noua generaţie renunţă la propulsorul aspirat în favoarea unui 1.6 Turbo de 200 CP şi la transmisia manuală pentru un EDC cu două ambreiaje.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault a adus la Goodwood prototipul viitorului Clio RS

Francezii de la Renault au adus prototipul viitorului Clio RS la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul a fost condus de Carlos Tavares, COO-ul Renault.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Video

VIDEO: Două reclame noi şi amuzante la Renault Clio RS

Francezii de la Renault au creat două reclame noi la Clio RS facelift. Modelul este promovat ca fiind un mijloc de distracţie veritabil pentru adulţii care vor ceva mai mult.
Marti, 09 Februarie 2010 | Modele noi

Renault Clio implineste 20 de ani de existenta

La doua decenii dupa ce a introdus modelul Clio pe piata, Renault lanseaza o editie aniversara a acestuia. Clio a castigat de doua ori premiul Masina Anului in Europa si a fost vandut in peste 10 milioane de exemplare.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Gordini revine pe Twingo RS in 25 noiembrie!

Versiunile Gordini dezvoltate de Renault vor aparea in prima faza pe Twingo RS si Clio RS. Iata primul teaser al acestora.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Autoipoteze

Ipoteze: Schita viitorului Renault Clio RS Gordini

Un tanar designer francez a publicat recent o serie de schite a viitorului Renault Clio RS Gordini. Legendarul nume al diviziei sportive ar putea reveni pe piata in 2012.
Marti, 28 Aprilie 2009 | Intern

Renault Clio facelift, de la 8990 de euro in Romania

Renault a lansat in Romania noul Clio facelift. Disponibil in versiuni hatchback, Estate si RS, noul Clio are un pret de pornire de 8990 de euro cu TVA inclus.
Sambata, 07 Martie 2009 | Modele noi

Renault reinvie legenda Gordini prin versiuni supersport Clio si Megane

Clio si Megane Gordini vor fi lansate pe piata in 2010-2011, urmand sa se plaseze deasupra actualei game RS de la Renault.

Tag-uri similare

Renault, vanzari, Mini, productie, Megane, performanta, Clio, Renault Clio, circuit, pret
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru