OFICIAL: Gordini revine pe Twingo RS in 25 noiembrie!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 10.11.2009
Versiunile Gordini dezvoltate de Renault vor aparea in prima faza pe Twingo RS si Clio RS. Iata primul teaser al acestora.

Renault a prezentat astazi un comunicat de presa insotit de primul teaser care anunta relansarea subbrandului Gordini. Cunoscute in lumea modelelor sportive mai ales prin cele doua linii transversale albe pe o nuanta de caroserie albastra si prin cele patru faruri aditionale frontale, modelele Renault Gordini revin in actualitate in 2010 prin doua versiuni speciale ale lui Twingo RS si Clio RS.

Versiunile Gordini vor completa oferta RS a celor de la Renault in segmentele A si B, urmand sa se diferentieze de variantele RS printr-un design distinctiv clar, acoperind cerintele clientilor care vor moedle RS ceva mai bine dotate si personalizate special.

Primul model care va purta din nou sigla Gordini va fi Twingo RS, primul exemplar urmand sa fie dezvaluit in cadrul Atelierului Renault din Paris in 25 noiembrie. Twingo RS Gordini va aparea pe piata in primavara anului viitor, la cateva luni inainte de lansarea celui de-al doilea model al noii game: Clio RS Gordini. Nu se stie inca daca Renault are in vedere dezvoltarea unei versiuni Gordini a lui Megane RS.

Noile versiuni ale gamei RS vor fi dezvoltate de aceeasi echipa de ingineri RST (Renault Sport Technologies) care a participat la crearea liniei Renault Sport (Twingo, Clio si Megane).

via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru