Robert de Niro va juca un rol principal într-un film despre Formula 1, distribuit de Netflix

de Bogdan Mirică
Vineri, 29.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Netflix a anunțat că va lansa în curând un film denumit The Formula. Acesta îi va avea în distribuție pe Robert de Niro și John Boyega (cunoscut pentru rolul său din Star Wars).

Netflix caută să exploateze pasiunea publicului pentru Formula 1 cu un nou film dedicat Marelui Circ. Un anunț recent al platformei de streaming ne face cunoștință cu o viitoare producție, denumită The Formula.

Distribuția va fi una de excepție, pentru că în rolurile principale se vor afla Robert de Niro și John Boyega. Pelicula va trata subiecte din trecut și prezent ale Formulei 1. Acțiunea se va desfășura în America, în Italia și la Monte Carlo.

Scenariul presupune că John Boyega (conoscut pentru rolul lui Finn din ultimele episoade ale trilogiei Star Wars) este o tânără speranță a motorsportului. Mentorul său este Robert de Niro, actor care nu mai are nevoie de nici o prezentare. În film, de Niro are o experiență vastă în Formula 1, dar și câteva conexiuni nesănătoase cu mafia. Prin urmare, pe lângă cariera sa de pilot, John Boyega este forțat să devină șoferul unor infracțiuni pentru a-și salva familia, dar și pe mentorul său.

Filmul este scris și regizat de Gerard McMurray, care a mai semnat și alte producții Netflix: Burning Sands și The First Purge.

Netflix nu a anunțat data în care filmul va fi disponibil pe platforma sa.

via / Instagram

Comentarii (12)

  • Netpix
    Asta e știre auto?
    20 8
  • @netpix
    Atat mai pot baietii de la AM,asta si sa cenzureze la greu,selectiv!
    20 7
  • Costel
    D-le Bogdan Mirica,

    is cu recomandarea sa nu va descurajati dupa mostrele de inoportun sarcasm & incultura crasa apartinand antevorbitorilor mei la momentul cand v-oti propus sa amintiti, intr-o abordare extrem de pertinenta, beneficiile celei de-a saptea arta pentru motorsport, tocmai d-asta nu ezit sa afirm ca, sub bagheta magistrala a lui McMurray, vom deveni martorii unei realizari cinematografice aflata cel putin la nivelul celei lui James Mangold din 2019 -"Ford vs Ferrari"
    12 27
  • @costel
    Oi crede matale ca umorul il ai fin dar crede-ma ca esti de-a dreptu' trist si penibil.
    28 9
  • Costel
    auzi capiule,
    unde-i deranjul in a aminti prezenta in distributia unei noi pelicule avand ca subiect F1 a doi monstrii sacri ai cinematografiei?

    .....unde-i deranjul, capiule?
    10 25
  • @costel
    Is tare amuzat de glumele tale si de cultura ta,bovidae,is cel mai amuzat,amuzantule.Clovnul Siminica 2 aka Cocostel.
    21 8
  • Am vazut si Burning Sands și The First Purge. Doua pelicule de calitate mediocra pe parcursul carora am avut tot timpul tendinta sa mai skip fazele din cand in cand. Genul de film pe care il vezi si pana a doua zi dimineata il uiti.

    N-am sperante. Prezenta unui monstru sacru nu poate face rahatul bici. Iar de Niro a ajuns la o varsta la care sclipirea de actor desavarsit pur si simplu s-a stins.
    6 27
  • @costel
    *monstri sacrii. Tu si fanel ce dati chix cu gramatica. Hmm...tot tu esti?
    0 8
  • Pt analfabeti,si pt costel dar si pt @costel *monstri sacri
    2 3
  • De Niro
    De Niro este altfel.pentru el nu totul se rezumă la bani.respekt musiu De Niro!
    7 18
  • Costel
    pentru ascunsii, speriatii, camuflatii dupa @ care-mi pun la indoiala gramatica....
    *monstrii sacri ai cinematografiei*
    ......reprezinta varianta care nu faulteaza sub nicio forma limba romana
    3 4
  • Costel
    Numai/nu mai...stii tu mai bine ca nu sti!
    0 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru