Romanian Roads Luxury Edition: SARTO bespoke ne promite o experiență vestimentară elegantă și personalizată

de Bogdan Mirică
Marti, 13.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un astfel de tur, dedicat mașinilor premium și locurilor cu adevărat speciale, nu putea fi înnobilat decât de un partener vestimentar cu experiență. SARTO bespoke ne va oferi piese vestimentare personalizate.

După ce am bătut țara în lung și în lat cu electrice, căutând cu ardoare o stație de încărcare rapidă, a venit timpul să răsuflăm ușurați. Urmează o nouă săptămână prin țară, însă de această dată la volanul unor mașini premium, care pun pe primul loc confortul pasagerului. Tocmai de aceea expediția care își propune să ne răsfețe se numește Romanian Roads Luxury Edition.

Spre deosebire de turul electric, aici vom pune preț pe emoție, pe statut și pe opțiunile de personalizare. Coordonate sinonime cu unul dintre partenerii turului: SARTO bespoke. Este o asociere inedită pentru noi, însă care se potrivește mănușă. Sau, ca să fim în ton cu filosofia partenerului, este o asociere bespoke, croită pe măsura fiecărui participant.

SARTO este partener oficial al evenimentului Romanian Roads Luxury Edition și va fi astfel responsabil de eleganța fiecărui participant. O să vedeți asta pe parcursul celor șapte zile, când cămășile croite de ei se vor asorta perfect cu mașinile pe care le vom conduce. Pentru că plăcerea de a purta hainele SARTO este sinonimă cu plăcerea de a conduce. La fel cum plăcerea de a avea un costum personalizat este sinonimă cu plăcerea de a deține o mașină premium.

SARTO, ELEGANȚĂ PE TERENUL DE GOLF, PE APĂ ȘI PRINTRE MAȘINI CLASICE

Asocierea nu este întâmplătoare, întrucât SARTO s-a implicat și în trecut în evenimente care au pus accent pe pasiune și pe lifestyle.

Spre exemplu, în 2019, la ultima ediție a Concursului de Eleganță de la Sinaia, SARTO s-a numărat printre parteneri. Un element de eleganță vestimentară, capabil să condimenteze mulțimea de mașini clasice, fiecare cu povești deosebite. Misiunea SARTO a fost aceea de a se asigura că vestimentația proprietarilor de mașini clasice va fi în ton cu rafinamentul care caracterizează atât acest eveniment, cât și participanții din concurs. De altfel, au și premiat unicitatea automobilelor și autenticitatea vestimentației.

Sportul nu a fost nici el neglijat. Bineînțeles, vorbim despre o disciplină care insuflă și ea un nivel de eleganță vestimentară: golful.

SARTO este partener oficial al Federației Române de Golf și caută să aducă bucurie pe teren, alături de participanții cu experiență. Eforturile nu se opresc aici, pentru că SARTO s-a implicat și în popularizarea sportului în comunitatea sa, susținându-i pe cei care vor să încerce pentru prima dată un sport complex, ce presupune prestanță și fair play.

Eleganța și stilul sunt sinonime și cu sporturile pe apă, întrucât SARTO s-a implicat în trecut și în Corporate Regatta, un concurs care a aliniat la start 18 echipaje dornice să se bată pentru titlul de cel mai bun navigator. Cu ocazia evenimentului, consultanții vestimentari le-au oferit sfaturi celor prezenți. Au fost o serie de recomandări aplicate pe sailing și trucuri pentru o vestimentație lejeră. Dovada că și în mijlocul apei e bine să ții cont de sfaturile unui stilist cu experiență.

CE VESTIMENTAȚIE ÎȚI PROPUNE SARTO

Vestimentația pentru bărbați de la SARTO este adaptată oricărui sezon și stil – business, casual, gală – și include: costume, sacouri sport, blazere, cămăși, jachete, paltoane, veste, jeans, pantaloni casual etc. – toate cu posibilitatea de a fi confecționate pe comandă.

În prezent, SARTO oferă trei tipuri de costume pentru bărbați. Diferența este făcută de gradul de personalizare și, bineînțeles, de timpul de lucru.

Costumele bespoke presupun cel mai înalt nivel de personalizare a produsului, fiind create de la zero, conform coordonatelor corporale și preferințelor clientului. Costumele bespoke sunt realizate prin tehnici tradiționale de croitorie, ceea ce presupune peste 60 de ore de manoperă pentru fiecare costum și o probă intermediară cu clientul. Întregul proces durează până la 35 de zile, iar produsul rezultat este o investiție pe termen lung.

Costumele made-to-measure se poziționează ca echilibru între personalizarea detaliată și producția tehnologizată a produsului. Clientul poate alege majoritatea detaliilor costumului, care însă va fi realizat după un tipar de serie cu ajustări limitate în termeni de mărimi și proporții.

Execuția costumului durează până la 25 de zile, raportul preț-calitate fiind unul excelent. Aceste costume sunt alternativa perfectă atunci când purtătorul se încadrează în tiparele standard, însă își dorește un produs personalizat, care să-l reprezinte.

Costumele ready-to-wear sunt cea mai simplă modalitate de a obține un costum pe loc, fără deplasări sau costuri de personalizare. Costumele sunt realizate după un tipar standard, iar asupra lor nu se realizarează nicio intervenție. Pot fi cumpărate imediat, în showroom sau online și sunt soluția ideală în situațiile de timp și buget limitat.

SERVICII PREMIUM PENTRU HAINELE TALE ȘI PANTOFII TĂI 

Dincolo de aceste trei ramuri pe care se bazează filosofia brandului, SARTO se angajează chiar să-ți facă o vizită acasă și să te ajute să identifici obiectele de valoare din garderoba ta. Consilierea poate merge chiar și mai departe, cu serviciul de shopping personal.

De asemenea, pentru produsele bespoke realizate în atelier, SARTO garantează retuș gratuit. Este un serviciu foarte apreciat deoarece, în ciuda fluctuațiilor de greutate, sacoul sau costumul preferat pot rămâne în garderoba ta pentru multă vreme.

Nu în ultimul rând, întrucât este distribuitor oficial al brandului de pantofi Loake și comercializează creațiile exclusiviste ale englezilor, SARTO oferă și servicii de resoling. Adică oferă înlocuire de talpă și flecuri pentru acești pantofi, chiar la fabrica Loake din Northamptonshire, Anglia.

În concluzie, experiența unei călătorii în deplin confort, la volanul unei mașini premium, va fi completată în cadrul Romanian Roads Luxury Edition și de talentul și execuția unor obiecte vestimentare create de SARTO. 

Aventura Romanian Roads Luxury Edition, desăvârșită vestimentar de SARTO bespoke, poate fi urmărită pe Facebook, Instagram și Youtube prin hashtag-ul #RomanianRoads.

Comentarii (4)

  • netam-nissan
    hai ca acceleratia ospatarilor premium mai mergea testata ca sa uitati de pus litera P..
    ..dar cu testele de tzoale chiar m-ati pierdut pe drum, a.m.
    18 4
  • Am avut si eu odata ceva de lux pe mine,niste chiloti de la Botezatu da' s-au rupt.
    15 3
  • Primiti si kituri de barbi?
    12 0
  • Edikkk
    Frumoase unele elemente de îmbracaminte !

    Bravo!

    Foarte bună iniţiativa! Şi asocierea!

    Mult succes!
    8 15

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru