Romanian roads luxury edition

Marti, 10 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Porsche în Romanian Roads Luxury Edition: "În minte îți rămân doar două opțiuni: cumperi acum un Porsche sau vei cumpăra mai târziu un Porsche"

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin, turul țării cu mașini premium-luxury, am văzut îndeaproape la lucru Porsche Macan GTS și Porsche Cayenne Coupe. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat modelele Porsche pe un traseu de 2.000 de kilometri.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Mercedes-AMG G63 după 2000 de kilometri: "AMG G63 rămâne unul dintre modelele pe care trebuie să le conduci cel puțin o dată în viață"

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin am avut ocazia să vedem la lucru Mercedes-AMG G63. Modelul producătorului german ne-a răsfățat pe parcursul celor 7 zile petrecute în țară cu un sunet baritonal de V8 biturbo de 4.0 litri. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat AMG G63 pe un traseu de 2.000 de kilometri.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Audi Q8 55 TFSI după 2000 de kilometri: "Totul e corect, la dungă, fără excese, fără explozii, fără imprevizibil"

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin, turul țării cu mașini premium-luxury, am văzut îndeaproape la lucru Audi Q8 în varianta echipată cu motor V6 de 340 de cai putere. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat SUV-ul german pe un traseu de 2.000 de kilometri.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: BMW Seria 8 Cabriolet după 2000 de kilometri: "Din punct de vedere tehnic, BMW M850i xDrive este o creație impresionantă"

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin am avut ocazia să vedem la lucru BMW Seria 8 Convertible. Varianta M850i xDrive ne-a răsfățat pe parcursul celor 7 zile petrecute în țară. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat modelul german pe un traseu de 2.000 de kilometri.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Lexus RX 450h după 2000 de kilometri: "RX 450h este despre confort, serenitate și atenție la detalii, nicidecum despre adrenalină și sportivitate"

După ce a vizitat conacele și castelele din Transilvania timp de 7 zile în Romanian Roads Luxury Edition by Michelin, Lexus RX 450h se prezintă la raport în fața publicului. 7 jurnaliști ne spun de ce modelul japonez reprezintă un reprezentant de luat în seamă al abordării premium-luxury în lumea auto.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Volvo XC90 T8 Plug-in hibrid după 2000 de kilometri: "Luxul suedez este impresionant fără să devină apăsător, fără senzații de exces"

Romanian Roads Luxury Edition by Michelin, turul României cu mașini premium-luxury, ne-a dat ocazia să vedem îndeaproape la lucru Volvo XC90 în versiunea T8 Plug-in Hybrid și echipare Inscription. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat mașina pe lungimea a 2000 de kilometri.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 7: Final de tur la Palatul Știrbey, ultima oprire a caravanei

Ultima zi a Romanian Roads Luxury Edition by Michelin ne-a purtat de la Conacul Maldăr pe Dealul Negru până la autostrada București - Pitești. Ziua s-a încheiat cu un apus memorabil la umbra Palatului Știrbey din Buftea.
Miercuri, 28 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 6: Am traversat Mica Elveție din județul Alba în drum spre templul tradiționalului de la Conacul Maldăr

Penultima zi din Romanian Roads Luxury Edition by Michelin ne-a adus mai aproape de casă după un drum superb prin județele Alba și Sibiu. Pentru ca apoi să dăm piept cu traficul dificil de pe Valea Oltului.
Marti, 27 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 5: am pășit pe urmele Corvinilor în drumul spre oaza occidentală Theodora Golf Club

Ziua a cincea a Romanian Roads Luxury Edition ne-a plimbat prin file de istorie medievală și ne-a încărcat cu energie la poalele Castelului Corvinilor. Seara ne-a prins în localitățile cu miros occidental din apropiere de Alba Iulia.
Luni, 26 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 4: Cea mai deprimantă zi, înseninată de un gulaș și de bucuria că avem autostrăzi

George Bacovia ar fi fost invidios pe vremea care ne-a însoțit azi. A plouat ca-n Scoția și doar un gulaș secuiesc ne-a mai adus zâmbetul pe buze. La pachet cu bucățile de autostradă dintre Cluj și Timișoara.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 3: Povestea unui castel desprins din povești și drumul spre inima Transilvaniei

Ziua a treia a fost dedicată unui castel aparte desprins parcă de la Valea Loarei. Doar că este localizat în județul Alba și are o poveste impresionantă.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 2: De la Castel Daniel prin Valea Verde până la Castel Haller. Plus o lecție aspră despre siguranța rutieră din România

Ziua a doua din Romanian Roads Luxury Edition ne-a purtat prin inima Transilvaniei. Am pornit de la Castel Daniel prin pasul Praid via Valea Verde către destinația finală a zilei: Castelul Haller. Pe parcurs am învățat și o lecție dură despre siguranța drumurilor din România după ce Porsche Macan GTS a devenit victima unui accident rutier.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 1: De la Conacul Manasia la istoricul Castel Daniel, în galopul a 2538 de cai putere

Am pus cheile în contactul celor șase mașini premium din Romanian Roads Luxury Edition by Michelin. Prima oprire premium a fost la Conacul Manasia. Am escaladat apoi Valea Buzăului și ne-am oprit în inima județului Covasna, la Hotel Castel Daniel, pentru prima noapte în puf.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition: înainte de plecarea în turul conacelor și restaurantelor cu mașini premium-luxury am făcut teste Covid-19 la SYNLAB

La fel cum am procedat și în luna septembrie la Electric România 2020, toți cei 15 jurnaliști și creatori de conținut care participă la Romanian Roads Luxury Edition au făcut teste Covid-19 la partenerii noștri de la SYNLAB.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Volvo XC90 T8 Inscription, vârful de gamă din oferta constructorului suedez

Volvo nu lipsește din ediția 2020 a Romanian Roads Luxury Edition by Michelin și aduce singurul plug-in hybrid prezent în acest an: XC90 T8 Twin Engine.
Duminica, 18 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition: Orange ne asigură cea mai mare acoperire, cel mai rapid internet și plăți rapide prin Orange Money în turul conacelor și restaurantelor din România

În Romanian Roads Luxury Edition vom parcurge peste 2.000 de kilometri pentru a descoperi castele și restaurante speciale chiar și în locuri mai puțin accesibile. Pe parcursul traseului, Orange ne va asigura cea mai mare acoperire și cel mai rapid internet, dar și serviciul Orange Money pentru plăți rapide și sigure.
Sambata, 17 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition: A24 Assistance asigură asistență rutieră pentru cele șase mașini premium-luxury din turul României

În mai puțin de o săptămână vom lua startul într-un tur de 7 zile în care vom vizita unele dintre cele mai frumoase locuri din țară cu ajutorul unor mașini premium-luxury de nivel înalt. După turul cu mașini electrice, specialiștii în asistență rutieră de la A24 Assistance sunt din nou alături de Automarket, de această dată în Romanian Roads Luxury Edition.
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Porsche Macan GTS, un SUV care capturează spiritul modelului 911

Porsche participă la Romanian Roads Luxury Edition by Michelin cu una dintre versiunile sportive ale SUV-ului Macan. Porsche Macan GTS folosește motorul V6 biturbo de 380 CP împrumutat de la fratele mai mare Cayenne pentru o experiență dinamică completă.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition: VARTA, principalul furnizor de baterii pentru mașini, este partener în turul conacelor și restaurantelor de top din România

VARTA este principalul furnizor de baterii pentru mașinile echipate cu sistem start-stop. Producătorul premium de baterii este unul dintre partenerii turului conacelor și restaurantelor de top în Romanian Roads Luxury Edition.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Mercedes-AMG G63, performanțe de model sport într-un pachet complet de off-road

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin vom avea și un model care se descurcă în off-road la fel de bine ca pe șosea: Mercedes-AMG G63. Cu un design ale cărui linii s-au păstrat încă din 1979, modelul nemților propune un interior modern și o motorizare cu 585 CP.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Volvo, Lexus, Mercedes-AMG, Michelin, Volvo XC90
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru