Romanian roads luxury edition

Marti, 13 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition: SARTO bespoke ne promite o experiență vestimentară elegantă și personalizată

Un astfel de tur, dedicat mașinilor premium și locurilor cu adevărat speciale, nu putea fi înnobilat decât de un partener vestimentar cu experiență. SARTO bespoke ne va oferi piese vestimentare personalizate.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition 2020: Michelin, producătorul care pune accent pe longevitatea anvelopelor sale, este partenerul principal în turul țării cu mașini de lux

Michelin este unul dintre partenerii tradiționali Automarket. Anul trecut, francezii au susținut proiectul Romanian Roads, iar în 2020, Michelin s-a alăturat atât turului țării cu mașini electrice (Electric România 2020), cât și evenimentului Romanian Roads Luxury Edition. De această dată, francezii propun anvelope de iarnă din seriile Alpin 6 și Pilot Alpin 5 pentru cele șase mașini ale turului.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Automarket prezintă Romanian Roads Luxury Edition by Michelin: un tur al conacelor și restaurantelor de top din România cu mașini premium-luxury

Dacă luna septembrie a fost dedicată mașinilor electrice pe Automarket.ro, în luna octombrie schimbăm peisajul. Vă prezentăm Romanian Roads Luxury Edition, un tur de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România. Cu 6 mașini care redefinesc luxul în gamele mărcilor premium pe care le reprezintă.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Volvo, Lexus, Mercedes-AMG, Michelin, Volvo XC90
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru