Romanian Roads Luxury Edition: Orange ne asigură cea mai mare acoperire, cel mai rapid internet și plăți rapide prin Orange Money în turul conacelor și restaurantelor din România

de Daniel Popescu
Duminica, 18.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În Romanian Roads Luxury Edition vom parcurge peste 2.000 de kilometri pentru a descoperi castele și restaurante speciale chiar și în locuri mai puțin accesibile. Pe parcursul traseului, Orange ne va asigura cea mai mare acoperire și cel mai rapid internet, dar și serviciul Orange Money pentru plăți rapide și sigure.

Turul conacelor și restaurantelor din România va alinia la start 6 mașini premium-luxury care vor parcurge aproximativ 2.000 de kilometri pe parcursul a șapte zile. Iar traseul din cadrul evenimentului Romanian Roads Luxury Edition ne va purta prin toate colțurile țării și prin toate formele de relief.

În tot acest timp, comunicarea rapidă și eficientă între cei 15 jurnaliști și creatori de conținut va fi esențială.

Prin urmare, avem nevoie de un partener de încredere care să ne ofere o acoperire excelentă pentru serviciile tradiționale de voce, internet mobil rapid, dar și un serviciu de plăți rapide și sigure. Astfel, asocierea brandului Orange cu Romanian Roads Luxury Edition este una naturală.

ORANGE ROMÂNIA: CEA MAI MARE ACOPERIRE ȘI CEL MAI RAPID INTERNET

Orange este în prezent operatorul cu cea mai bună rețea mobilă din țară, întrucât beneficiază de cel mai rapid internet mobil și de cea mai extinsă acoperire. Acest lucru este evidențiat de analiza realizată de compania Ookla in cadrul testelor comparative Speedtest Intelligence, care au avut loc în perioada ianuarie-iunie 2020.

Astfel, au fost efectuate măsurători în 443.277 de locuri pentru toți operatorii români. Utilizatorii Orange au beneficiat de acces la rețea în 99.7% din locuri, iar în 90.8% dintre acestea utilizatorii au beneficiat de acces la tehnologia 4G.

De asemenea, Orange a primit certificare pentru cel mai rapid internet mobil după ce a obținut viteze medii de transfer de 62.78 Mbps pentru download și 17.88 Mbps pentru upload.

Mai multe detalii despre certificarea obținută de Orange sunt disponibile aici: http://oran.ge/CertificariOrange.

ORANGE MONEY: PLĂȚI RAPIDE ȘI SIGURE

În ultimii ani, Orange și-a extins permanent oferta de produse pe care o oferă pe piața din România pentru a oferi acces ușor la servicii convergente fix-mobil pentru toți clienții săi.

Unul dintre serviciile strategice lansate în această direcție este Orange Money, care a fost dezvoltat ca alternativă digitală a serviciilor bancare tradiționale.

Orange Money este un serviciu financiar mobil care oferă clienților acces la un cont digital în aplicația Orange Money.

Înregistrarea se face printr-un proces simplu și ușor, direct din aplicația disponibilă pe platformele Google Play Store și Apple AppStore. În plus, utilizatorii Orange Money pot aplica pentru un card de debit virtual direct din aplicația mobilă.

Cardul este emis instant în aplicație și poate fi folosit imediat pentru plăți online. Opțional, clienții pot solicita și cardul fizic pentru plăți în magazine sau pentru retrageri gratuite de numerar la orice bancomat din țară sau din străinătate.

Plățile realizate către un alt utilizator Orange Money se realizează instant. În plus, prin aplicația Orange Money, clienții pot plăti rapid facturi la peste 70 de furnizori de utilități din România, pot încărca SIM-urile Orange PrePay sau își pot achita facturile pentru serviciile furnizate de Orange România.

Clienții Orange Money se bucură de o serie de soluții de plată contactless, direct cu telefonul sau ceasul inteligent, compatibil NFC, indiferent dacă dețin un device cu sistem de operare Android sau iOS.

Astfel, clienții au posibilitatea de a efectua plăți rapide prin simpla apropiere a telefonului sau a ceasului inteligent de orice terminal POS cu funcție contactless, fără să fie nevoiți să scoată cardul din portofel. Acest lucru este cu atât mai important într-o perioadă în care plățile contactless reprezintă o metodă sigură pentru prevenirea infecției cu coronavirus.

În plus, tranzacțiile efectuate cu telefonul și ceasul inteligent sunt sigure și din punct de vedere informatic, întrucât autentificarea plății se realizează cu codul PIN al telefonului sau al ceasului inteligent, cu amprentă sau cu funcția Face ID (ultima disponibilă pentru dispozitivele Apple).

Mai multe detalii despre serviciul Orange Money sunt disponibile aici: https://oran.ge/OMYRoads.

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Orange (în 2020 cel puţin) - the Best !!
    5 6
  • netam-nissan
    veti plati si pretul masinior lucsury cu cartele orange pre-pay? - intreb ca mai am vreo doua uitate in stivuitor si m-ar coafa un porsche macan.
    12 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru