Romanian Roads Luxury Edition: înainte de plecarea în turul conacelor și restaurantelor cu mașini premium-luxury am făcut teste Covid-19 la SYNLAB

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La fel cum am procedat și în luna septembrie la Electric România 2020, toți cei 15 jurnaliști și creatori de conținut care participă la Romanian Roads Luxury Edition au făcut teste Covid-19 la partenerii noștri de la SYNLAB.

Responsabilitatea a fost unul dintre cuvintele cheie în turul României cu mașini electrice, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Pe parcursul celor câteva săptămâni care au trecut de atunci, numărul de cazuri de coronavirus înregistrate în țara noastră a crescut exponențial.

Prin urmare, este cu atât mai important să continuăm să ne protejăm, pe cât posibil, și în Romanian Roads Luxury Edition.

TESTE COVID-19 LA SYNLAB

Astfel, cu 48 de ore înainte de plecarea în turul conacelor și restaurantelor din România, fiecare dintre noi a făcut un test SARS-CoV-2 RT PCR pentru Covid-19 la partenerii noștri de la SYNLAB.

După completarea unor formulare cu date personale, au urmat o serie de explicații cu privire la metodologia testării și, desigur, testul propriu-zis prin recoltarea de probe din tractul respirator superior.

Rezultatul testului este furnizat de SYNLAB în maxim 48 de ore. Totuși, în schimbul unei taxe de urgență, rezultatul poate fi eliberat în numai 2 ore.

De asemenea, pentru un diagnostic complet pre-infecție și post-infecție, SYNLAB efectuează și teste de sânge pentru detectarea anticorpilor Covid-19-SARS-CoV-2.

Pe lista testelor disponibile pentru publicul larg se numără testele calitative pentru anticorpi IgM și IgG, precum și testele semicantitative pentru anticorpi IgA și IgG.

Pe de altă parte, SYNLAB realizează și teste de sanitație pentru suprafețe pentru identificarea virusului SARS-CoV-2.

De exemplu, testul de sanitație este util dacă o companie se confruntă cu un focar de coronavirus sau dorește să afle dacă există spații și suprafețe infectate.

Rezultatele testului de sanitație se eliberează în termen de 5 zile lucrătoare.

SYNLAB: EUROPE'S NUMBER ONE MEDICAL DIAGNOSTICS PROVIDER

SYNLAB este o companie medicală prezentă în 40 de țări de pe 4 continente și realizează aproximativ 500 milioane de teste în fiecare an.

Pe piața din România, SYNLAB este prezentă din anul 2005 și deține peste 40 centre de recoltare de sânge și laboratoare în București și în 12 județe din România. Pe lista localităților în care este prezentă SYNLAB se numără și marile orașe ale țării, precum Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța sau Craiova, dar și orașe mai mici precum Pitești, Târgu Mureș, Târgu Secuiesc sau Drobeta Turnu Severin. În plus, SYNLAB are colaborări în toate cele 41 de județe ale României.

În total, SYNLAB efectuează peste 5.000 de analize, iar pe plan local cei peste 300 de angajați efectuează aproximativ 3 milioane de teste pe an.

Pe lângă persoanele fizice, printre clienții SYNLAB se numără spitale publice și private din București și marile orașe ale țării și 300 dintre cele mai importante clinici și laboratoare private, pe lângă colaborarea cu peste 3.000 de medici.

MĂSURI DE PRECAUȚIE ÎN ROMANIAN ROADS LUXURY EDITION

Testul pentru Covid-19 reprezintă doar o mică parte dintre măsurile de siguranță preventive pe care le vom lua pe parcursul proiectului.

De exemplu, purtarea măștilor va fi obligatorie în afara mașinilor, în spațiile deschise sau închise în care interacționăm cu ceilalți participanți la proiect. Practic, singurele excepții de la regulă sunt atunci când suntem în mașină, așezați la masă la restaurant sau în camera de hotel.

Alte două reguli stricte vizează limitarea, pe cât posibil, a interacțiunilor directe dintre participanți.

Astfel, cele 6 echipe de câte două persoane care vor conduce cele 6 mașini nu se vor modifica pe tot parcursul celor 7 zile ale traseului, ci vor schimba doar mașinile.

În plus, la toate mesele pe care le vom lua împreună vom sta câte două sau patru persoane la o masă, iar "echipele" astfel formate vor rămâne aceleași pe tot parcursul proiectului.

De asemenea, fiecare mașină va fi dezinfectată la interior la începutul fiecare zile din cadrul proiectului.

Nu în ultimul rând, fiecare participant la proiect primește la start un kit de siguranță format din dezinfectant, măști medicale, șervețele dezinfectante și șervețele uscate.

Cu aceste măsuri de protecție, obiectivul principal este să revenim acasă sănătoși. 

Comentarii (5)

  • Edikkk
    Bravo !!

    Safety first!

    Pe când un centru şi la Brăila care să acopere eventual şi Galaţi, dacă nu, chiar şi Buzău, Focşani ?
    2 19
  • netam-nissan
    dle Edikk, eram convins pina acu ca lucrati pentru Tezla dar m-am sucit.
    sigur sinteti deci putred de bogat adica printre aia 0,01% daca va incanta
    - un test al carciumilor de lux inchise oricum de covrig
    - la care se ajunge cu masini bengoase de neatins oricum si ele
    - proband ca revista auto si tzoale dar poate-s ful-option mai stii?
    23 0
  • Io am fost odata la orl cu probleme la o ureche iar doctorul de acolo mi-a spus sa nu mai folosesc betisoare de urechi ca fac doar rau si ca-n afara de prosop n-am voie cu nimic,I-am raspuns la misto ca daca n-am voie-n ureche cu ele si am ramas acasa cu o cutie cu 200bucati,in nas pot sa mi le bag?S-a uitat la mine cu mila si mi-a zis,daca vrei sa ajungi cu epistaxis la noi,da,poti,asa ca atunci cand vad poza de la articol ma ia cu lesin. PS. Ma bucur c-am gasit site-ul asta medical cuntoate ca nu le citesc de fel pentru ca ma sperie,m-a iritat mai demult un tricou,am cautat pe net sa vad ce as lutea sa am,prima varianta era o bagatela,neoplasm mamar masculin.
    7 0
  • Edikkk
    LOL faptul că apreciez, cu like, o firmă din domeniul medical şi că este lăudabil acest tur cu maşini scumpe

    nu înseamnă să fiu luat de foarte bogat


    Toţi ne uităm la tenis, la Halep, dar nu e că dăm cu racheta de tenis săptămânal.

    Dar daţi dislike cât vreţi, este opinia voastră şi o respect.

    Încă nu înţeleg curiozitatea excesivă despre mine, dacă sunt foarte bogat sau foarte sărac.

    Sunt mediu/cru....

    Născut nici foarte demult nici foarte recent, întro ţară care este la mijlocul Europei şi ca longitudine sau latitudine, ca medie şi în emisfera nordică, într-o ţară cu PIB cap locuitor cam pe media mondială, cu un venit mai mediu....

    Ce să zic, nu ştiu la ce vă foloseşte.
    4 6
  • @Edi,o fi de la faptul ca ziceai ca stai la piscina si razi de cei cu termicele cand ii citesti ziarul dimineata si iti bei cafeaua? Stiu ca nu esti nascut foarte demult(cred aproape sigur), doar cei din generatia mea folosesc lol(mirc):)))
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru