Se întâmplă în America: doi câini au intrat cu mașina într-un supermarket

de Bogdan Mirică
Miercuri, 03.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Doi câini care au fost lăsați într-o mașină pornită au mers după stăpâna lor în supermarket. Cu tot cu mașină.

În Statele Unite există un întreg val mediatic împotriva celor care își uită animalele de companie sau chiar copiii în mașină. De cele mai multe ori, soarta acestora este una nefericită, din cauza temperaturilor insuportabile care se ating în habitaclu atunci când mașina este parcată la soare.

Pentru a evita o astfel de tragedie, o femeie a lăsat mașina pornită, cu aerul condiționat în funcțiune, în parcarea unui supermarket, cu gândul că cei doi câini ai săi vor fi feriți de soarele de afară. Femeia a mers apoi în supermarket pentru cumpărături.

Urmareste Automarket
Mare i-a fost surpriza atunci când mașina sa a intrat în vitrina magazinului.
Câinii, unul așezat pe scaunul șoferului și celălalt pe cel al pasagerului, au reușit să pună în mișcare vehiculul selectând treapta D a cutiei de viteze automate.

Din fericire, mașina a intrat în magazin cu viteză redusă și nimeni nu a fost rănit. Nici măcar animalele de companie care au provocat accidentul.

via abc7

Comentarii (2)

  • Pai da...
    Ca sa treci din P in D, din ce stiu eu, trebuie sa apesi pedala de frana, dupa care apesi pe butonul de pe levier ( ca sa deblochezi pin lock) dupa care duci levierul in D. Nu cred eu ca au facut cainii asa ceva, cel mai probabil, duduia ori a lasat in N (neutru) ori in D ( drive).
    6 1
  • Asa zic si eu, e imposibil ca un caine sa apese o pedala, un buton si sa traga si de maneta in acelasi timp, e doar o alta americanca la fel ca si restul care au uitat masina in N in loc de P (gen prostul ala care a murit calcat de propria masina) si a dat vina pe micutul animal.

    Catei la volan si Donald Trump nu au ce cauta decat intr-un comedy show sau la Cartoon Network (daca mai exista), iar astia de peste ocean au de jumatate de secol preponderent cutii automate, poate 90% cu optiune de Neutral si tot nu-s in stare sa le foloseasca.

    In loc sa dea in judecata producatorii mai bine s-ar plimba doar cu bicicleta prin padure ca nu ar mai fi atatia obezi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru