Seat se pregăteşte de revoluţia electrică: spaniolii vor lansa prototipul unei maşini electrice care va fi testată de angajaţi

de Daniel Popescu
Marti, 21.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat va dezvălui săptămâna viitoare prototipul unei maşini electrice care va fi testată de angajaţi în Barcelona în regim de car-sharing.

Volkswagen dezvoltă în prezent platforma MEB dedicata maşinilor electrice, iar SEAT are mari şanse să devină primul brand al Grupului german care lansează un model de serie.

Spaniolii ar urma să lanseze o compactă electrică în 2019, iar până atunci au pregătit deja o surpriză pentru târgul de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona, care va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Seat va prezenta la stand prototipul unei maşini electrice, care ulterior va fi oferită în cadrul unui program pilot de car-sharing pentru angajaţii producătorului. 

Urmareste Automarket
Printre tehnologiile disponibile pe prototip se va număra şi Digital Access, care va permite angajaţilor să intre în maşină cu telefonul mobil în locul cheii tradiţionale. Din păcate, Seat nu a publicat până în prezent nicio imagine cu prototipul pe care îl va lansa la Barcelona.

Tot la târgul de la Barcelona, Seat va oferi o serie de demonstraţii legate de tehnologii care îşi vor face apariţia pe modelele de serie în viitorul apropiat.

Printre ele se numără şi un asistent virtual care va anticipa cerinţele şoferului şi va oferi sugestii legate de trafic, localuri, servicii sau de prognoza meteo în funcţie de ruta selectată pentru drum.

Via Seat

Comentarii (1)

  • Ce avantaje din punct de vedere a taxelor si impozitelor au in acest moment la noi in tara, masinile hibride (motor benzina + unul electric) ?
    Dar cele electrice ?

    Nu gasesc nimic recent. Daca e cineva la curent cu aceste lucruri il rog sa posteze aici. :)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru