Masini electrice Seat

Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen schimbă strategia pentru gama de mașini electrice de oraș: Seat a pierdut proiectul inițiat în 2018

Grupul Volkswagen a decis ca Seat să nu se mai ocupe de gama de mașini electrice de oraș cu prețuri mai mici de 20.000 de euro, după ce spaniolii au amânat intrarea pe piața chineză. Cel mai probabil, proiectul va fi dezvoltat sub brandul Volkswagen.
Marti, 04 Iunie 2019 | Modele noi

Seat prezintă modelul de oraș Mii electric: motor de 83 de cai putere și autonomie de 260 de kilometri

Seat a dezvăluit versiunea electrică a modelului de oraș Mii, care va beneficia de un motor de 83 de cai putere și un acumulator cu autonomie de 260 de kilometri. Ambele componente sunt împrumutate de la Skoda Citigo-e iV.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Modele noi

Seat pregătește un model electric de oraș care va costa mai puțin de 20.000 de euro: lansarea este programată pentru 2023

Seat va lansa un model electric de oraș de dimensiunile unui Volkswagen Polo care va costa mai puțin de 20.000 de euro, pe lângă modelele electrice Mii și el-Born care vor fi disponibile pe piață din 2020.
Sambata, 03 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre Seat Born: modelul electric va fi un hatchback compact și va avea prețul lui Ateca

Modelul electric Seat Born va fi un hatchback compact cu dimensiuni apropiate de Leon, iar prețul va fi unul asemănător cu cel al SUV-ului Ateca, care costă peste 18.000 de euro în versiunea de bază.
Marti, 27 Iunie 2017 | Modele noi

Seat va lansa încă 3 modele noi până în 2020: spaniolii atacă segmente în care nu concurează încă

Seat va lansa un SUV de mari dimensiuni, o mașină electrică și un misterios model subcompact sau compact până în 2020, pe lângă actualizări pentru alte 3 modele deja existente în gamă.
Marti, 21 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

Seat se pregăteşte de revoluţia electrică: spaniolii vor lansa prototipul unei maşini electrice care va fi testată de angajaţi

Seat va dezvălui săptămâna viitoare prototipul unei maşini electrice care va fi testată de angajaţi în Barcelona în regim de car-sharing.
Joi, 02 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

Prima maşină electrică Seat este mai aproape: spaniolii ar putea lansa o compactă electrică în 2019

Seat a dezvăluit că intenţionează să lanseze un model electric compact în 2019 pe platforma MEB a Grupului Volkswagen, dacă dezvoltarea proiectului va decurge conform planului.
Joi, 20 Octombrie 2016 | Modele noi

Prima maşină electrică Seat va apărea în 2019: model nou sau versiune ecologică pentru un model existent?

Seat a confirmat că va lansa în 2019 primul său model electric, însă nu are de gând să introducă şi versiuni hibride pentru actualele modele din gamă.
Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Modele noi

Seat anunţă o ofensivă puternică: după Ateca, urmează Arona, noua generaţie Ibiza, Leon facelift şi un posibil model electric în 2020

Seat anticipează că Arona, cel de-al doilea SUV al său, împreună cu noua generaţie Ibiza şi Leon facelift vor contribui la un reviriment al mărcii după lansarea lui Ateca. În plus, spaniolii ar putea lansa un model electric până în 2020.

Tag-uri similare

masini electrice, Seat, Seat Leon, Seat Ibiza, Seat Ateca, seat arona, masini electrice Seat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru