Steven Spielberg va regiza un nou film bazat pe clasicul "Bullitt"

de Alexandru Monenciu
Luni, 28.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, celebrul Steven Spielberg va regiza o nouă versiune a legendarului film "Bullitt". Aceasta nu va fi un remake și se va concentra pe Frank Bullitt, personajul principal jucat de Steve McQueen în urmă cu peste cinci decenii.

În 1968 apărea, pe marile ecrane, filmul "Bullitt" cu legendarul Steve McQueen în rol principal. Împătimiții auto îl cunosc, însă, pentru secvențele de acțiune care au implicat diverse mașini, inclusiv un Ford Mustang verde, care a rămas în istorie. Mai mult, acest film a dat naștere versiunilor speciale Mustang Bullitt.

Potrivit celor de la Deadline Hollywood, celebrul Steven Spielberg va regiza un nou film bazat pe clasicul "Bullitt". Acesta nu va fi, însă, un remake, ci o poveste originală care îl va avea în centru pe Frank Bullitt, polițistul jucat în anii '60 de McQueen.

Scenariul va fi scris de Josh Singer, câștigător al premiului Oscar. Mai multe surse au declarat, însă, că filmul se află în fazele incipiente și că scenariul nu este încă finalizat. Totodată, distribuția este încă necunoscută.

Dacă tot suntem la capitolul lung metraje, anul acesta vor începe filmările pentru un nou film despre viața lui Enzo Ferrari. Din distribuție va face parte și actrița Penelope Cruz.

via Deadline Hollywood

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru