SUV-ul Volkswagen T-Cross va fi prezentat în 25 octombrie: portbagaj de 455 de litri și motorizări preluate din gama Polo

de Cornel Șocariciu
Joi, 04.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen T-Cross, cel mai mic SUV din gama constructorului german, va fi prezentat în 25 octombrie. Ulterior, modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Sao Paulo din luna noiembrie.

Campania de promovare a noului SUV Volkswagen T-Cross a început în urmă cu câteva luni. Nemții au publicat atât clipuri video cu viitorul SUV, cât și schițe oficiale și fotografii din timpul testelor.

Acum, Volkswagen anunță și data prezentării noului T-Cross: cel mai mic SUV din gama producătorului german va putea fi admirat în 25 octombrie în cadrul unui eveniment special. Ulterior, T-Cross va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Sao Paulo, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii noiembrie.

Viitorul SUV T-Cross va avea o lungime de 4.107 mm, cu 123 de mm mai puțin față de T-Roc. Nemții pregătesc jante de 18 inch și o banchetă spate care poate culisa cu până la 15 centimetri. Portbagajul poate "înghiți" până la 455 de litri (+10 litri comparativ cu T-Roc), iar prin rabatarea banchetei, volumul crește până la 1.281 de litri.

Tot la interior, nemții au optat pentru o tapițerie în culori vii, un sistem de infotainment cu ecran de 8 inch, un instrumentar de bord digital (opțional) și încărcare wireless pentru telefoanele mobile.

Noul Volkswagen T-Cross va fi dezvoltat pe platforma MQB-A0 și va prelua motorizările lui Polo.

În același timp, nemții spun că viitorul SUV va fi echipat în standard cu mai multe sisteme de siguranța întâlnite de regulă în cazul segmentelor mai mari, iar printre ele se numără Front Assist și Lane Assist.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru