Abu Dhabi Citroen Total

Duminica, 17 Noiembrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului de WRC

Sebastien Ogier a dominat autoritar Raliul Marii Britanii şi a încheiat în stil de mare campion sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | WRC

Kubica a abandonat în Raliul Marii Britanii la debutul la clasa WRC

Robert Kubica a abandonat în Raliul Marii Britanii la debutul la clasa WRC la volanul unui Citroen DS3 WRC, într-un moment în care ocupa locul şapte în clasamentul general.
Marti, 15 Octombrie 2013 | WRC

Kubica va debuta la clasa principală din WRC în Raliul Marii Britanii

Robert Kubica va concura cu un Citroen DS3 WRC în Raliul Marii Britanii. Evenimentul va marca debutul pilotului polonez la clasa principală a Campionatului Mondial de Raliuri.
Joi, 05 Septembrie 2013 | WRC

Sordo revine la Citroen în Raliul Franţei

Dani Sordo va concura pentru Citroen în Raliul Franţei din luna octombrie, după ce în Australia va fi înlocuit de Kris Meeke.
Marti, 25 Iunie 2013 | WRC

Ogier a dominat autoritar Raliul Italiei, Kubica a câştigat din nou la clasa WRC2

Sebastien Ogier a câştigat fără emoţii Raliul Italiei după ce a fost lider la finalul fiecărei probe speciale, în timp ce Robert Kubica a triumfat la clasa WRC2.
Luni, 03 Iunie 2013 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Greciei, Kubica a triumfat la clasa WRC2

Jari Matti Latvala a câştigat Raliul Greciei după ce a profitat de abandonul lui Sebastien Ogier în prima probă şi a scăpat de un protest intentat de Citroen. Robert Kubica a câştigat la clasa WRC2.

Tag-uri similare

Volkswagen, sebastien ogier, Robert Kubica, motorsport::winner, Thierry Neuville, Dani Sordo, Jari-Matti Latvala, Mads Ostberg, Andreas Mikkelsen, Mikko Hirvonen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru