Acciza carburanti

Miercuri, 23 Februarie 2022 | Intern

Prețuri mai mici la pompă: Acciza la combustibil ar putea scădea cu 50% pentru o perioadă de 3 luni

Coaliția de guvernare a încheiat un acord de principiu privind scăderea accizei la carburanți, pe o perioadă de 3 luni. La pompă, prețul ar urma să fie mai mic cu circa 1.2 - 1.5 lei/litru.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Intern

Majorarea accizei la carburanți ar putea fi eliminată: Comisia de buget a Senatului a anulat scumpirile de 0.32 lei pe litru

Comisia de buget din Senat a eliminat articolul de lege care prevede majorarea accizei la carburanți, însă decizia trebuie adoptată prin vot de Parlament pentru a intra în vigoare.
Joi, 25 Iunie 2015 | Intern

Prețul mașinilor și cel al benzinei scad din 1 ianuarie 2016 datorită micșorării TVA

Camera Deputaților a aprobat pe articole noul Cod Fiscal. De la 1 ianuarie 2016 va fi redus TVA-ul de la 24 la 19 procente, iar acciza pentru carburanți de 7 eurocenți pe litru va fi eliminată.
Joi, 31 Iulie 2014 | Intern

Acciza suplimentară introdusă în preţul carburanţilor a redus încasările ANAF şi consumul intern

Potrivit datelor de încasări ale ANAF, introducerea noii accize pentru carburanţi a dus la scăderea încasărilor cu 387 milioane de lei în al doilea trimestru al anului faţă de primul trimestru, titrează Capital.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | Intern

Acciza pentru carburanţi a fost amânată până în 31 martie 2014

În baza unei negocieri dintre Preşedintele şi Premierul României, introducerea accizei pentru carburanţi a fost amânată cu trei luni, titrează Mediafax.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Intern

Ministrul delegat pentru Buget: "Creşterea accizei la caburanţi este o măsură anti-deflaţie"

Implementarea accizei de şapte eurocenţi pe litru în preţul carburanţilor nu a fost o măsură pentru strângerea de fonduri pentru construcţia de autostrăzi, ci pentru a preveni deflaţia, explică Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

Tag-uri similare

Romania, taxe Romania, acciza carburant, acciza carburanti, accize carburanti, accize romania, Liviu Voinea
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru