Analişti

Marti, 07 Aprilie 2020 | Industrie

Analiștii estimează că producția auto din China va scădea cu 11.5% în acest an: “O creștere de 7.5% este preconizată pentru 2021”

Producția auto din China va scădea cu 11.5% în acest an, la circa 21.6 milioane de mașini, pe fondul crizei COVID-19, potrivit analiștilor de piață. Aceștia spun, însă, că o creștere de 7.5% a producției este preconizată pentru anul următor.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie

Analiști: “Vânzările de mașini din Europa vor scădea cu 20% în acest an”

Vânzările de mașini din Europa vor scădea cu 20% în acest an, respectiv cu 12% la nivel global din cauza pandemiei de COVID-19, potrivit estimărilor analiștilor de la IHS Markit. Compania subliniază că această criză este cel mai mare “factor de risc” cu care industria auto s-a confruntat în ultimele decenii.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Industrie

Analiști: BMW ar trebui să cumpere Jaguar Land Rover

BMW ar trebui să cumpere Jaguar Land Rover, în contextul problemelor cu care se confruntă grupul deținut de Tata Motors, potrivit analiștilor de la Bernstein. Aceștia spun că, în cazul achiziției JLR, veniturile BMW ar crește cu 20%.
Marti, 07 August 2018 | Industrie

Studiu: “Producătorii auto riscă amenzi totale de 14 miliarde de euro din partea UE dacă nu respectă țintele de emisii până în 2020”

Producătorii auto din Europa riscă să plătească amenzi totale în valoare de 14 miliarde de euro către UE dacă nu vor respecta țintele mai dure privind reducerea emisiilor până în 2020, potrivit unui studiu realizat de analiștii de la IHS Markit.
Luni, 19 Februarie 2018 | Economic

Estimările analiștilor: segmentul compact premium va suferi o nouă scădere a vânzărilor din Europa în 2018, pentru al doilea an la rând

Analiştii de la LMC Automotive susțin că modelele din segmentul compact premium, precum BMW Seria 1 și Audi A3, vor înregistra o scădere a vânzărilor din Europa în 2018, pentru al doilea an la rând.
Duminica, 06 Iunie 2010 | Premii auto

Mazda MX-5, cea mai bună maşină sport din Marea Britanie

Conform unui studiu realizat de JD Power, Mazda MX-5 este cea mai bună maşină sport din Marea Britanie. Roadsterul japonez a reuşit să totalizeze 82.3 procente din voturile participanţilor.

Tag-uri similare

Mazda, studiu, Audi TT, Mazda MX-5, JD Power, Volkswagen Eos, Mercedes-Benz SLK, analişti, maşină sport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru