Antrenamente

Sambata, 21 Iunie 2014 | Formula 1

Austria, antrenamente 3: Bottas, cel mai bun timp

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din Austria. Pilotul echipei Williams a fost urmat de Lewis Hamilton şi Felipe Massa.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Formula 1

Austria, antrenamente 2: Dominaţia Mercedes continuă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cu aproximativ o secundă pe tur mai rapizi decât rivalii în a doua sesiune de antrenamente libere din Austria.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Formula 1

Austria, antrenamente 1: Debut în forţă pentru Mercedes

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în prima sesiune de antrenamente din Austria. Cei doi piloţi Mercedes au fost urmaţi de Fernando Alonso şi Felipe Massa.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Formula 1

Echipele au aprobat renunţarea la prima sesiune de antrenamente începând din 2015

Echipele sunt de acord cu restructurarea Marilor Premii începând din sezonul 2015 prin renunţarea la prima sesiune de antrenamente libere de vineri şi mutarea celei de-a două sesiuni aproape de seară.
Joi, 22 Mai 2014 | Formula 1

Monaco, antrenamente 2: Alonso, cel mai rapid într-o sesiune limitată de ploaie

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente de la Monaco şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel. Piloţii au ieşit rar pe circuit din cauza unei ploi care a udat puternic circuitul.
Sambata, 10 Mai 2014 | Formula 1

Spania, antrenamente 3: Rosberg, cel mai rapid

Nico Rosberg l-a învins cu aproape o secundă pe coechipierul său Lewis Hamilton în ultima sesiune de antrenamente din Spania, în timp ce Fernando Alonso a fost la 1.3 secunde în spatele său.
Vineri, 09 Mai 2014 | Formula 1

Spania, antrenamente 2: Hamilton rămâne în frunte, secondat de Rosberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid şi în a doua sesiune de antrenamente din Spania şi a fost urmat de Nico Rosberg. Sebastian Vettel nu a luat startul din cauza unei defecţiuni tehnice.
Vineri, 09 Mai 2014 | Formula 1

Spania, antrenamente 1: Hamilton a dominat sesiunea

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Barcelona şi a fost cu aproape o secundă mai rapid decât Jenson Button şi Daniel Ricciardo.
Sambata, 19 Aprilie 2014 | Formula 1

China, antrenamente 3: Ricciardo, cel mai rapid pe ploaie

Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din China, în care piloţii au efectuat numai câteva tururi din cauza ploii care a afectat circuitul de la Shanghai.
Vineri, 18 Aprilie 2014 | Formula 1

China, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere din China, în care a fost urmat în clasament de Fernando Alonso şi Nico Rosberg.
Vineri, 18 Aprilie 2014 | Formula 1

China, antrenamente 1: Alonso, cel mai bun timp

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Shanghai şi a fost urmat de Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo.
Sambata, 05 Aprilie 2014 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 3: Dominaţia lui Hamilton şi Rosberg continuă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi pentru Mercedes şi în ultima sesiune de antrenamente libere din Bahrain şi au fost urmaţi în clasament de Sergio Perez.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente din Bahrain, fiind urmat şi de această dată de Nico Rosberg şi Fernando Alonso, la fel ca în prima sesiune.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 1: Hamilton şi Rosberg, cei mai rapizi

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi pentru Mercedes în prima sesiune de antrenamente libere din Bahrain şi au fost urmaţi de Fernando Alonso de la Ferrari.
Sambata, 29 Martie 2014 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 3: Dominaţie Mercedes

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton şi-au devansat rivalii cu peste o secundă în ultima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Malaysiei.
Vineri, 28 Martie 2014 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 2: Rosberg îi învinge la limită pe Raikkonen şi Vettel

Nico Rosberg a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Sepang, însă pilotul echipei Mercedes a fost urmat la mai puţin de o zecime de secundă de Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel.
Vineri, 28 Martie 2014 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Sepang şi a fost urmat de Kimi Raikkonen şi Nico Rosberg. Lotus a întâmpinat din nou defecţiuni tehnice.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Australia, antrenamente 3: Rosberg a dominat sesiunea

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din Australia, în care Red Bull Racing nu a mai reuşit să impresioneze ca în primele două sesiuni.
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Australia, antrenamente 2: Mercedes în frunte. Red Bull a parcurs cel mai mare număr de tururi

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi în a doua sesiune de antrenamente libere din Australia, în timp ce Red Bull Racing s-a evidenţiat prin cel mai mare număr de tururi parcurse.
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Australia, antrenamente 1: Alonso, cel mai rapid. Niciun tur pentru Hamilton. Red Bull revine în forţă

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Australia, care a marcat o revenire în forţă a celor de la Red Bull după defecţiunile din teste. Lewis Hamilton nu a efectuat niciun tur cronometrat.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Toro Rosso, Vettel, Hamilton
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru