Anvelope all-season

Vineri, 16 Decembrie 2022 | Advertorial

(P) Ați auzit de anvelopele Radar? Cine le produce, cum au făcut performanță la Baja 500 și ce mașini echipează

Probabil nu mulți dintre voi au auzit de anvelopele Radar. Tocmai de aceea astăzi am decis să facem puțină lumină. Producătorul de anvelope Radar Tires este deținut de Omni United, considerat a fi "IKEA anvelopelor". Gama Radar Tires include de la anvelope pentru mașini de pasageri și SUV-uri, până la anvelope speciale pentru off-road, foarte apreciate de pasionați.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din „Aventour la feminin” vor face pereche cu anvelopele Continental

Cele cinci mașini prezente în „Aventour la feminin” vor beneficia de expertiza Continental când vine vorba de rulare. Producătorul german are o tradiție de peste 150 de ani și ne va oferi cele mai noi anvelope din gamă.
Luni, 01 Noiembrie 2021 | Intern

SFATURI UTILE: Cum ne pregătim mașina pentru iarnă

Pentru că iarna bate la ușă, ar fi bine să ne pregătim deja mașina pentru temperaturile scăzute și pentru eventualele căderi de zăpadă. Am enumerat câteva sfaturi utile pe care unii dintre voi le știu, dar pe care e bine să ni le reamintim.
Marti, 12 Octombrie 2021 | Intern

Precizări R.A.R: Anvelopele all-season pot fi utilizate și iarna, cât timp au marcajele specifice acestui sezon

Registrul Auto Român confirmă faptul că anvelopele all-season pot fi utilizate fără probleme și pe timp de iarnă, cât timp au marcajele specifice acestui sezon. Anunțul vine după ce un comunicat vechi al instituției a creat confuzie printre șoferi.
Sambata, 24 Aprilie 2021 | General

Alegerea anvelopelor potrivite: când și de ce trebuie schimbate acestea

Anvelopele se află printre cele mai importante componente ale unui autovehicul, având în vedere faptul că sunt singurele părți ce ating solul. Datorită lor, șoferul poate realiza toate manevrele necesare deplasării, iar o problema la una dintre anvelope poate însemna imobilizarea întregii mașini. De aceea, este recomandată schimbarea periodică a acestora, fie de la un sezon la altul sau de câte ori sunt depistate anumite probleme.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Industrie

Nokian lansează anvelopele cu o durată de viață de aproape 130.000 de kilometri

Nokian va lansa în scurt timp noua gamă de anvelope, denumită All-Season One. Durata de viață a acestora este estimată la 130.000 de kilometri.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Articole Pneuri

UPDATE 2018. Marele ghid al anvelopelor de iarnă: cele mai bune anvelope în funcţie de dimensiuni

Automarket a conspectat testele germanilor de la ADAC pentru anvelope de iarnă din ultimii 3 ani şi vă prezintă o sinteză a rezultatelor pentru fiecare dimensiune testată, uşor de înţeles de orice cititor.
Vineri, 09 Decembrie 2016 | Siguranta

Anvelope de iarnă sau all-season? Testul comparativ de frânare pe zăpadă arată superioritatea celor de iarnă

Anvelopele de iarnă reușesc peformanțe de frânare net superioare pe zăpadă în comparație cu cele all-season. Mai mult, superioritatea se menține chiar și dacă anvelopele de iarnă sunt uzate.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | General

Tot ce trebuie să ştii despre anvelopele de iarnă

Automarket vă prezintă un mic ghid al anvelopelor de iarnă şi riscurile la care vă supuneţi dacă nu le utilizaţi.

Tag-uri similare

Romania, anvelope iarna, anvelope vara, cauciucuri iarna, anvelope all-season, comparatie anvelope, comanda anvelope, diferente anvelope, magazin anvelope
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru