Asigurari auto

Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Studiu: mașinile electrice premium provoacă cu 40% mai multe accidente decât versiunile cu motoare cu combustie internă

Un studiu realizat de compania de asigurări AXA arată că mașinile electrice premium provoacă cu 40% mai multe accidente decât versiunile cu motoare cu combustie internă din cauza faptului că șoferii nu se adaptează la accelerația mai rapidă a acestora.
Joi, 09 Februarie 2017 | Siguranta

Viitoarele mașini autonome inventează "asigurarea 2 în 1", care acoperă atât daunele cauzate de șofer, cât și cele produse de mașină

Cine acoperă daunele cauzate de un eventual accident cauzat de viitoarele mașini care se pot conduce singure? Autoritățile britanice ne oferă un posibil răspuns, fără a anunța însă dacă actualele polițe se scumpesc sau nu pentru șoferi.
Sambata, 07 Mai 2016 | Masini autonome

Scăpăm de asigurările auto? Mașinile autonome schimbă logica sistemului: "Asiguratorii trebuie să se adapteze sau vor dispărea"

Una dintre cele mai mari corvoade ale unui posesor de mașină este legată de asigurarea vehiculului. Problema va dispărea însă atunci când șoferul nu va mai putea fi tras la răspundere pentru acțiunile mașinii autonome pe care a cumpărat-o.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Intern

Brokerii de asigurări: anul 2016 va aduce polițe RCA mai scumpe

Falimentul Astra Asigurări și situația financiară problematică a alte două societăți ar putea să ducă la creșterea semnificativă a tarifelor RCA în 2016.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | General

Studiu: 7 şoferi din 10 consideră că se descurcă mai bine la volan decât colegii din trafic

Impresia pe care o ai despre şoferul din tine s-ar putea să fie ceva mai optimistă decât realitatea. În SUA, de exemplu, 7 din 10 şoferi se consideră mai buni decât restul. Doar 1% dintre cei intervievaţi spun că şofează mai prost decât colegii de trafic.
Marti, 20 Noiembrie 2012 | Siguranta

STUDIU: 50% dintre şoferii mai tineri de 30 de ani folosesc internetul la volan

Un studiu realizat de un asigurator din Statele Unite ale Americii a relevat faptul că 48% dintre şoferii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 29 de ani accesează internetul atunci când se află la volan.
Miercuri, 21 Noiembrie 2007 | Industrie

UE vrea concurenta in domeniul asigurarilor auto

UE intentioneaza sa introduca masuri de stimulare a concurentei in sectorul asigurarilor auto.

Tag-uri similare

asigurari auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru