BMW i8

Joi, 02 Iulie 2015 | Modele noi

BMW i8 Hydrogen Fuel Cell, prototipul care testează tehnologia de propulsie cu hidrogen

BMW a dezvăluit oficial noul i8 Hydrogen Fuel Cell, o versiune prototip a supercarului cu același nume, propulsată însă cu pile de hidrogen.
Marti, 23 Iunie 2015 | Reportaj

FOTOREPORTAJ: O călătorie București-Sofia cu BMW i8

BMW i8 ne-a fost partener de călătorie pe traseul București-Sofia. Prin lentila aparatului foto a lui Ciprian Mihai, vă prezentăm povestea călătoriei de 400 de kilometri alături de supercarul hibrid de la BMW.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Tehnologie

Sistemul de navigaţie al lui BMW i3 şi i8 a fost premiat cu GreenTec Award 2015

Sistemul de navigaţie al modelelor i de la BMW a primit premiul GreenTec Award. Acesta se diferenţiază de concurenţă prin introducerea transportului public ca variantă pentru orientare în marile oraşe.
Miercuri, 06 Mai 2015 | Tehnologie

BMW, Porsche şi Volkswagen au lansat aplicaţii pentru Apple Watch. Toate permit accesarea funcţiilor maşinii de la distanţă

Lansarea ceasului inteligent de la Apple a suscitat un interes deosebit şi printre constructorii auto. BMW, Volkswagen şi Porsche au pregătit deja aplicaţii speciale, care permit comandarea maşinii de la distanţă.
Joi, 26 Martie 2015 | Industrie

BMW dublează producţia lui i8 pentru a răspunde cererii

BMW a anunţat dublarea producţiei modelului i8, fabrica din Leipzig urmând să ajungă la cota de 20 de unităţi pe zi. Datorită acestei decizii, listele de aşteptare de mai multe luni pentru acest model vor fi reduse semnificativ.
Joi, 12 Martie 2015 | O lume nebuna

BMW i8 se alătură flotei de supercaruri a poliţiei din Dubai

După nume cu greutate ca Bugatti Veyron sau Aston Martin One--77, poliţia din Dubai achiziţionează un nou supercar. Este vorba despre noul BMW i8, hibridul de top al constructorului bavarez.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Modele noi

Lista noilor motoare și versiuni pe care BMW le va introduce în 2015 pe modelele sale

BMW a anunțat că primăvara lui 2015 va aduce o serie de modificări importante în gama sa actuală de modele. Este vorba despre motoare și versiuni entry-level noi.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Economic

Record absolut pentru Grupul BMW în 2014: peste două milioane de mașini vândute

Grupul BMW a reușit al patrulea an consecutiv cu vânzări record. 2014 este cu atât mai important cu cât bavarezii au reușit să depășească pentru prima dată în istorie pragul de două milioane de unități vândute într-un an.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Economic

Clienţii lui BMW i8 vor fi nevoiţi să aştepte 18 luni până la primirea maşinii

BMW a anunţat că cererea pentru modelul său hibrid i8 a depăşit cu mult oferta. Unii clienţi sunt nevoiţi să aştepte şi 18 luni pentru a-şi primi maşina.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Industrie

Der Spiegel: "Tesla Motors ar putea semna un parteneriat cu BMW"

Tesla Motors şi BMW poartă discuţii privind o colaborare strânsă în domeniul acumulatorilor pentru vehicule electrice şi a componentelor uşoare, titrează Der Spiegel în urma unui interviu cu Elon Musk.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Autoipoteze

BMW i5, al treilea model al gamei i, ar putea fi alimentat cu hidrogen

Viitorul model din gama BMW i, i5, va primi tehnologie de la Toyota şi va funcţiona cu hidrogen, titrează englezii de la Autocar.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Autoipoteze

BMW i8S: se pregăteşte o versiune mai puternică, dedicată centenarului

BMW îşi propune să celebreze 100 de ani de existenţă cu un model special, bazat pe actualul i8. Acesta este aşteptat să se numească i8S şi să ofere performanţe demne de invidiat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | General

Şeful de design BMW: "Am conceput Seria 2 pentru a evoca spiritul lui E30, a doua generaţie Seria 3"

Între "Ursuleţul" E30 şi noua linie de modele din gama Seria 2 există asemănări pe care Karim Habib, directorul studioului de design BMW, le explică într-un interviu acordat Automotive News.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Autoipoteze

BMW i9, un potenţial supercar pentru a sărbători centenarul bavarezilor

BMW plănuieşte să ofere un supercar în ediţie limitată pentru a sărbători 100 de ani de la înfiinţare. El ar urma să se numească i9 şi să se lanseze în 2016, cu ocazia centenarului.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Industrie

BMW i Wallbox Pro, al doilea model de încărcător pentru maşini electrice este introdus în oferta nemţilor

BMW a prezentat astăzi noul său încărcător pentru maşini electrice şi hibrizi plug-in din oferta sa, i Wallbox Pro. Acesta poate fi montat atât la interior, cât şi la exterior şi este compatibil şi cu modelele electrice ale mărcilor rivale.
Joi, 14 August 2014 | Modele noi

BMW i8, un succes enorm pe piaţa britanică. Listele de aşteptare depăşesc 10 luni

Deşi preţul său poate părea unul prohibitiv, hibridul sportiv BMW i8 a fermecat pasionaţii acestui tip de maşini din Marea Britanie, care îngroaşă listele de aşteptare ajunse astăzi la 10 luni.
Luni, 28 Iulie 2014 | Modele noi

BMW i8 Concours d`Elegance: ediţie unicat, scoasă la licitaţie

BMW va expune în cadrul Concursului de Eleganţă de la Peeble Beach o ediţie unicat a modelului i8. Botezat cum altfel decât i8 Concours d`Elegance, modelul vine cu o serie de elemente de personalizare.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Modele noi

Presa germană: BMW ar putea lansa un hibrid plug-in pe nume i9 în 2016

BMW M1, primul supercar al mărcii germane, ar putea primi un succesor moral în 2016, odată cu aniversarea centenarului mărcii. Surse citate de Auto Motor und Sport anunţă un hibrid numit i9.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Mediu

Audi: „Clienţii Tesla ar fi ales un Q7 hibrid dacă maşina ar fi fost lansată”

Şeful Audi a declarat că nu intenţionează să concureze cu BMW şi Tesla în segmentul modelelor electrice. Ţinta constructorului din Ingolstadt o reprezintă vehiculele hibride alimentate la priză.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Modele noi

Audi: "Avem cea mai rapidă maşină cu faruri cu laser din lume, R8 LMX"

Disputa dintre Audi şi BMW privind farurile cu laser atinge un nou nivel: Audi spune că are cea mai rapidă maşină cu faruri cu laser din lume. Schimbarea de direcţie vine după ce BMW a livrat săptămâna trecută primul i8 de serie, un model echipat standard cu faruri cu laser.

Tag-uri similare

BMW i3, BMW i8, BMW i4, BMW i5, BMW Gran Coupe, BMW tractiune fata, BMW diesel, BMW i7, BMW i9, BMW diesel tri-turbo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru