BMW i8

Marti, 15 Aprilie 2014 | Modele noi

BMW a crescut cu 43% producţia lui i3 pentru a răspunde cererii

BMW a anunţat că a înregistrat o cerere peste aşteptări pentru modelul i3, aşa că a crescut cu 43% producţia zilnică a modelului, 100 de unităţi urmând să fie construite în fiecare zi.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte o surpriză pentru vara acestui an: un model M aniversar

BMW a anunţat că va dezvălui un model M aniversar cu ocazia Festivalului de la Goodwood. Surpriza bavarezilor ar putea avea la bază actualul M4 Coupe.
Vineri, 21 Martie 2014 | Tehnologie

BMW pregăteşte un nou sistem de încărcare rapidă a vehiculelor electrice

BMW a anunţat că va dezveli în viitorul apropiat un sistem de încărcare mai rapid pentru vehiculele electrice. Acesta schimbă modul de abordare pentru a reduce dramatic timpul de încărcare.
Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

Şeful BMW: "Vom construi 100.000 de modele din gama i pe an până în 2020"

Norbert Reithofer, şeful BMW Group, se aşteaptă la o creştere semnificativă a producţiei de modele din gama i în viitorul apropriat. Până în 2020, acesta previzionează 100.000 de unităţi BMW i produse pe an.
Luni, 10 Martie 2014 | Modele noi

BMW i8 - datele tehnice complete ale versiunii de serie

Odată cu anunţul începerii livrărilor lui BMW i8, reprezentanţii companiei bavareze au prezentat specificaţiile tehnice complete ale noului lor supercar hibrid.
Joi, 27 Februarie 2014 | Modele noi

Louis Vuitton a creat un set dedicat de genţi pentru BMW i8

Specialiştii de la Louis Vuitton au creat un set de genţi de călătorie pentru BMW i8. Pe lângă design-ul personalizat, acestea se mândresc cu ţesătura integrală din fibră de carbon.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte o inovaţie pentru modelele de serie: jantele din fibră de carbon

BMW ar putea oferi jante din fibră de carbon pentru modelele sale de serie în termen de doi ani, spun englezii de la AutoExpress. Nemţii lucrează şi la alte componente din fibră de carbon.
Luni, 20 Ianuarie 2014 | Accidente exotice

BMW i8 - primul accident al supercarului hibrid german

Cel mai nou şi mai scump membru al gamei de vehicule hibride BMW, supercarul i8, are deja parte de primul său accident. Maşina a fost serios avariată pe o autostradă fără limită de viteză din Germania.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | General

BMW ironizează conceptul Audi cu lumini laser: „Noi lansăm deja versiunea de serie”

Cel mai nou concept Audi, botezat Sport quattro Laserlight, încearcă să anticipeze folosirea farurilor cu laser. BMW ironizează „avansul tehnologic” al rivalilor, după ce prezenta această funcţie încă din 2011.
Luni, 25 Noiembrie 2013 | Modele noi

BMW are comenzi pentru producţia pe un an a lui i8

BMW a înregistrat comenzi peste aşteptări pentru modelul i8, producţia pentru un an fiind deja rezervată de clienţii mărcii din Munchen.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Autoipoteze

BMW şi Toyota ar putea dezvolta împreună un urmaş pentru Lexus LFA

BMW şi Toyota au anunţat că intenţionează să dezvolte împreună un model sportiv. Mai multe zvonuri prezic lansarea unui urmaş pentru Lexus LFA, marcând astfel şi revenirea BMW în segmentul supercarurilor convenţionale.
Miercuri, 30 Octombrie 2013 | Tehnologie

BMW: „i3 şi i8 deschid drumul către folosirea fibrei de carbon pe modelele convenţionale”

BMW a revoluţionat industria auto după ce a devenit primul constructor care produce la scară industrială fibra de carbon. Materialul extrem de rezistent şi uşor va fi introdus treptat pe toate modelele din gama BMW.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Septembrie 2013 | General

BMW: „Nu vom lansa un i8 M. Modelele i nu se vor amesteca niciodată cu cele M”

BMW nu vrea să amestece funcţionarea celor două sub-branduri ale sale. Asta înseamnă că ipoteza unei versiuni BMW i8 M este exclusă şi nici nu sunt şanse să vedem un asemenea model în viitor.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

TOP 10: Modele noi lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt a adus o serie de noutăţi, dar foarte puţine au fost lansate în premieră absolută . Iată zece dintre cele mai importante automobile de serie lansate la această ediţie a salonului german.
Marti, 10 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

BMW i8 costă 126.000 euro în Germania

Reprezentanţii BMW au anunţat preţurile lui i8 de serie pe mai multe pieţe ale lumii. În Germania, modelul costă 126.000 de euro. Disponibilitatea pe piaţa din România este incertă.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

BMW i8, hibridul sportiv al nemţilor, dezvelit înainte de prezentarea oficială

Primele imagini ale versiunii de serie a lui BMW i8 au fost publicate pe internet înainte de dezvelirea oficială a producătorului german. Modelul va debuta la Frankfurt.
Vineri, 09 August 2013 | Economic

BMW: „Principalele pieţe pentru i8 sunt Germania, Marea Britanie şi SUA”

BMW se pregăteşte să dezvăluie la Frankfurt noul i8. Supercarul va fi vândut pe 50 de pieţe mondiale, cele mai importante urmând să fie Germania, Marea Britanie şi SUA.
Miercuri, 07 August 2013 | FRANKFURT 2013

BMW i8, primele imagini: supercarul hibrid al nemţilor anunţă un consum mediu de 2.5 litri la sută

BMW va aduce la Frankfurt o nouă versiune a lui i8. Supercarul hibrid are un motor turbo cu trei cilindri în linie şi promite un consum mediu de 2.5 litri la sută.
Luni, 05 August 2013 | FRANKFURT 2013

BMW aduce supercarul hibrid i8 la Salonul de la Frankfurt

BMW aduce la Salonul Auto de la Frankfurt noul i3, primul model electric al gamei sale cu zero emisii. Prezenţa acestuia la standul german va fi completată şi de cea a fratelui mai mare, supercarul i8, aşteptat şi el la Frankfurt.

Tag-uri similare

BMW i3, BMW i8, BMW i4, BMW i5, BMW Gran Coupe, BMW tractiune fata, BMW diesel, BMW i7, BMW i9, BMW diesel tri-turbo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru