Boxer

Joi, 26 Septembrie 2019 | Concepte

Peugeot Boxer 4x4 Concept: autorulota producătorului francez debutează în 28 septembrie

Peugeot va prezenta în 28 septembrie autorulota Boxer 4x4 Concept. Francezii au pregătit un sistem de tracțiune integrală, o gardă la sol mai generoasă și un interior gata să găzduiască trei persoane.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | Tehnologie

Porsche a testat un motor boxer cu 8 cilindri: "Am renunţat la idee în faza de pre-dezvoltare"

Viitorul 911 facelift ar fi putut să aibă sub capotă un motor inedit: boxer cu 8 cilindri. Ideea a fost testată de inginerii mărcii, dar nu a mai fost pusă în practică din cauza dimensiunilor unui astfel de propulsor.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Modele noi

Peugeot Boxer facelift: dotări şi forme noi pentru utilitara franţuzească

Peugeot a aplicat o restilizare în gama sa de utilitare, îmbunătăţind modelul Boxer. Pe lângă noua parte frontală şi interiorul modernizat, modelul franţuzesc este oferit şi în compania unor dotări precum sistem de navigaţie cu ecran tactil şi cameră video pentru marşarier.
Duminica, 14 Octombrie 2012 | Modele noi

Subaru Forester - fotografii neoficiale cu versiunea dedicată pieței japoneze

Subaru se pregătește pentru o nouă generație a modelului Forester. Modelul va fi lansat inițial pe piața japoneză, iar primele imagini reale au fost surprinse de un fotograf amator.
Duminica, 27 Noiembrie 2011 | Modele noi

Toyota GT 86 - primele fotografii oficiale

După o lungă așteptare, Toyota a publicat imaginile oficiale cu cel mai nou model sport. Anunțat de conceptul FT-86, noul coupe al japonezilor se va numi Toyota GT 86.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Mediu

Primele modele Peugeot electrice vin din Scotia

O companie din Scotia a anuntat doua modele electrice noi, care completeaza oferta lor de vehicule comerciale Peugeot cu propulsie electrica. Acestia ofera versiuni electrice ale modelelor Peugeot Bipper, Partner, Expert si Boxer.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Modele noi

OFICIAL: Subaru a dezvaluit noul Legacy Touring

Subaru a dezvaluit versiunea Touring a modelului Legacy in Japonia. Modelul este disponibil cu trei versiuni de motorizare si este mai orientat catre sofer decat predecesorul sau.
Miercuri, 01 Aprilie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Subaru a dezvaluit noua generatie Legacy

Subaru va dezvalui in cadrul SalonuluI Auto de la New York noua generatie a modelului Legacy. Sedanul vine cu tractiune integrala in standard si trei motorizari pe benzina.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru