Primele modele Peugeot electrice vin din Scotia

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.04.2010
O companie din Scotia a anuntat doua modele electrice noi, care completeaza oferta lor de vehicule comerciale Peugeot cu propulsie electrica. Acestia ofera versiuni electrice ale modelelor Peugeot Bipper, Partner, Expert si Boxer.

Esential

104 kilometri este autonomia vehiculelor electrice eBipper si ePartner create de scotienii de la Allied Vehicle in baza modelelor utilitare de la Peugeot.

Scotienii de la Allied Vehicle au anuntat astazi ca doua vehicule comerciale cu propulsie 100% electrica. Cele doua modele sunt versiunile electrice ale lui Peugeot Bipper si Peugeot Partner si vor fi denumite eBipper si ePartner. Cele doua modele vor fi oferite spre vanzare in curand, iar fiecare va avea o garantie de trei ani. Atat eBipper, cat si ePartner pot fi incarcate de la o priza de curent continuu de 220v sau de la o priza cu trei faze. Autonomia ambelor modele este de 104 kilometri, mai mult decat suficienta pentru livrarile in mediul urban. Pretul acestor modele va fi anuntat in urmatoarele saptamani.

Peugeot eBipper are o sarcina utila de 375 kilograme si un spatiu de incarcare de 2.8 metri cubi. Versiunea electrica a lui Peugeot Partner are o sarcina utila maxima de 549 kilograme si un spatiu de incarcare de 3.7 metri cubi. Cele doua modele sunt "electrificate" de scotienii de la Allied Vehicles si intra in oferta acestora alaturi de versiunile electrice ale utilitarelor Expert si Boxer.

Bateriile acestor vehicule construite de scotienii de la Allied sunt realizate de conationalii lor de la Aexon si au o garatie tot de trei ani.

"Lansarea celor doua noi vehicule cu zero emisii completeaza gama noastra de vehicule comerciale usoare Peugeot, de la Bipper pana la Boxer. Comenzile pentru vehicule electrice au crescut usor si speram sa atacam si alte segmente ale piete odata cu introducerea acestor modele electrice mai mici. Din ce in ce mai multe companii trebuie sa isi reduca amprenta de carbon la livrarile urbane si gama noastra de vehicule electrice indeplineste aceste cerinte.", a declarat Paul Nelson, directorul de management al Allied Vehicle, compania care a realizat aceste vehicule electrice bazate pe modele Peugeot.

Via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru