Cazul Volkswagen

Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Industrie

Americanii resping primul plan Volkswagen pentru remedierea motoarelor diesel de 2 litri

Agenţia pentru Protecţia Mediului din Statele Unite a respins soluţia oferită de Volkswagen pentru remedierea emisiilor la motoarele diesel de 2 litri, întrucât propunerile nu sunt suficient de documentate.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Mediu

Maşinile vor putea emite de două ori mai multe noxe decât limitele legale. "Este ca şi cum Dieselgate nu a avut loc niciodată"

Maşinile vor putea emite de două ori mai multe noxe decât limita legală, însă testele vor fi efectuate pe şosea în condiţii reale, potrivit noilor reglementări introduse de Uniunea Europeană.
Marti, 29 Septembrie 2015 | Industrie

Seat: 700.000 de mașini afectate de scandalul Dieselgate

Ultima marcă din cadrul Grupului VW care nu anunțase numărul de unități afectate în urma scandalului Dieselgate era Seat. Astăzi am aflat câte mașini TDI Euro 5 dotate cu software-ul fraudulos a vândut Seat la nivel mondial: 700.000 de unități.
Sambata, 26 Septembrie 2015 | Industrie

Criza Volkswagen: tot ce trebuie să știi despre scandalul "Dieselgate"

Automarket vă oferă un rezumat al tuturor informațiilor vitale din desfășurarea Cazului Volkswagen, prin care constructorul german a manipulat emisiile mașinilor sale diesel la testele oficiale de consum.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Cazul Volkswagen: 2.8 milioane de maşini TDI cu probleme au fost vândute în Germania

1.6 TDI, 2.0 TDI şi, posibil, 1.2 TDI. Acestea sunt motoarele pe care VW a montat softul care păcăleşte testele de emisii şi consum. În Germania sunt sub lupă 2.8 milioane de maşini.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

OPINIE. Când o minciună a jurnaliştilor costă 6 miliarde de euro

Cei de la BMW au fost acuzaţi ieri de AutoBild Germania că s-ar afla în aceeaşi oală cu Volkswagen şi că X3 2.0 diesel emite de 11 ori mai mult decât limitele legale. Jurnaliştii germani au rectificat apoi informaţiile, însă BMW scăzuse deja la bursă cu 10%. Gaz pe foc şi o explozie artificială într-un moment complet nepotrivit.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, VW, dieselgate, scandal Volkswagen, Cazul Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru