Clasic

Marti, 22 August 2023 | Modele noi

Clasicul Porsche 911 renaște cu un motor de 550 de cai putere și șasiu din fibră de carbon

Compania germană Ruf a prezentat o reinterpretare modernă a clasicului Porsche 911 cu motor răcit cu aer. Noul model, produs doar într-un singur exemplar, primește un motor de 550 de cai putere și un șasiu din fibră de carbon.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Un Bentley clasic din anii ’60 a fost transformat într-o mașină electrică

O companie din Marea Britanie a transformat un exemplar clasic Bentley S2 Continental din 1961 într-o mașină electrică. Modelul vine echipat cu un propulsor de 405 cai putere, alături de o suspensie reglabilă și frâne pe discuri.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Land Rover Defender clasic și prima generație Range Rover, transformate în mașini electrice

Britanicii de la Everrati au transformat două modele clasice Land Rover în mașini electrice. Astfel, prima generație a lui Range Rover, precum și clasicul Defender au fost convertite în modele cu zero emisii.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Modele noi

Jaguar prezintă o ediție aniversară pentru C-Type Continuation. Preț de 1.7 milioane de euro

Jaguar Classic, divizia de modele clasice a mărcii britanice, a lansat două exemplare speciale pentru C-Type Continuation, o reproducție fidelă a celebrului model de curse. Ediția marchează 70 de ani de când Jaguar a câștigat pentru prima dată celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | General

Prinţul Albert de Monaco vinde la licitaţie 38 de automobile clasice din colecţia tatălui său

Prinţiul Rainer III de Monaco a strâns de-a lungul anilor o colecţie impresionantă de automobile clasice. Însă fiul său, Albert are o altă viziune şi a decis să vândă 38 de exemplare la o licitaţie ce va avea loc pe 26 iulie.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | General

Mercedes lanseaza un site dedicat masinilor clasice

Mercedes-Benz a inaugurat un nou site dedicat erei clasice a masinilor brandului. Vizitatorii acestuia vor avea parte de o multime de informatii despre istoria constructorului german.

Tag-uri similare

clasic, Mercede-Benz, site
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru