Mercedes lanseaza un site dedicat masinilor clasice

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 18.10.2009
Mercedes-Benz a inaugurat un nou site dedicat erei clasice a masinilor brandului. Vizitatorii acestuia vor avea parte de o multime de informatii despre istoria constructorului german.

Mercedes-Benz a lansat un nou site dedicat masinilor clasice produse de acestia. Pe aceasta pagina, utilizatorii pot accesa sectiunile: Muzeu, Centru al masinilor clasice, Arhive si colectii, Cluburile Mecedes-Benz si Reviste clasice. “Site-ul nostru le va permite iubitorilor brandului sa retraiasca atmosfera din era clasica a constructorului. Am creat acest portal gandindu-ne la utilizatorii sai, iar acestia vor fi tinuti la curent cu toate noutatile. De asemenea, am imbunatatit optiunile interactive, care se vor extinde continuu”, a declarat Michael Bock, manager al Muzeului Mercedes-Benz si director de resurse umane.

Vizitatorii acestui site vor avea la dispozitie peste 80.000 de pagini despre evolutia masinilor clasice. De asemenea, ei isi pot cumpara bilete pentru Muzeul Mercedes-Benz, pot descarca imagini cu masinile produse de marca din Stuttgart, iar potentialii clienti vor vedea ce vehicule pot fi achizitionate. Iubitorii acestei marci pot scrie pe site glume si istorisiri despre masinile lor.

Una din optiunile pe care noul site o ofera este jocul creat pentru iPhone si botezat Mercedes-Benz Quartets. “Jocul oferit posesorilor de iPhone a depasit asteptarile noastre.

S-au contorizat sute de mii de descarcari ale acestui joc, si cred ca lucrul acesta vorbeste de la sine fara a mai fi nevoie sa adaug ceva”, a declarat Michael Bock.

via | Mercedes

Comentarii (4)

  • Interesant
    Este cat se poate de firesc, daca tinem cont de ce istorie a avut Mercedes. Cand Mercedes facea masini BMW si Audi nici nu existau, adica pe la 1900. Frumos din partea lor, sunt curios ce reactie vor avea Audi si BMW.
    5 2
  • Decimus4u
    Perfectiune
    Imi aduc aminte de Mercedes Cobra, apoi modelul 124 care este o superbitate de masina si acum chiar daca are 20 de ani de viata...
    Mercedesurile sunt masini dupa care intorci de fiecare data capul, masini pentru care vechimea si numarul de KM nu conteaza....
    Intr-un mercedes din 90 de simti mai confortabil decat intr-un Passat din 2005.....sunt masini care merita sa fie amintite in cartile de istorie :)))
    4 1
  • TheMurry
    Foarte tare!
    Buna idea Mercedes, ar fi bine ca toate marcile cu istorie sa faca asa ceva.
    1 0
  • pt LauCalin
    AUDI faceau masini in 1900 de fapt prima masina din lume[Motorwagen] a fost construita de KARL BENZ si AUGUST HORCH.
    Ai in sectiunea 'stiati ca....' la AUDI
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru