Cod rutier

Marti, 02 Septembrie 2014 | Intern

Codul Rutier aduce noi sancţiuni: şoferii vor fi amendaţi dacă minorii nu poartă centura de siguranţă

Legislaţia rutieră autohtonă are noi reglementări, care includ acum obligaţia şoferilor ca toţi copiii din maşină să fie asiguraţi cu centuri de siguranţă potrivite pentru ei. Şoferii care nu vor respecta această regulă vor fi sancţionaţi de agenţii Poliţiei Rutiere.
Luni, 10 Februarie 2014 | Intern

Propunere de modificare a Codului Rutier: viteza maximă în localităţi ar putea fi mărită la 60 km/h

Senatorii din Comisiile Juridice, de Administraţie şi Apărare discută posibilitatea ridicării cu 10 km/h a limitei de viteză în mediul urban şi interzicerea categorică a conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Intern

O nouă propunere pentru Codul Rutier: alcoolemie permisă de 0.2 la mie

Guvernanţii au introdus noi propuneri în proiectul de modificare al Codului Rutier. Noua formulă va include şi o alcoolemie permisă de până la 0.2 la mie, despre care autorităţile spun că este conformă cu normele europene.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | Intern

Votul privind modificarea Codului Rutier a fost amânat cu o săptămână

Guvernanţii au decis să amâne cu o săptămână votarea modificărilor aplicate Codului Rutier în loc să-l voteze în şedinţa de pe 2 octombrie.
Vineri, 20 Septembrie 2013 | Intern

Noua propunere de modificare a Codului Rutier: amenzi de până la 9.600 lei

Reprezentanţii MAI au publicat astăzi noua propunere de modificare a Codului Rutier, aceasta având sancţiuni mai puţin severe decât forma prezentată în urmă cu nouă zile.
Marti, 17 Septembrie 2013 | Intern

Ministrul de Interne: "Vom reevalua proiectul schimbării Codului Rutier, amenzile sunt prea mari"

Anumite sancţiuni propuse în Proiectul de schimbare a Codului Rutier sunt prea mari şi unele nu pot fi probate în instanţă, motiv pentru care MAI va reevalua modificările propuse, informează colegii de la Hotnews.
Miercuri, 11 Septembrie 2013 | Intern

Ministerul de Interne pregăteşte un nou set de schimbări pentru Codul Rutier

Un nou proiect al MAI spune că şoferii care nu-şi plătesc amenzile în termen de 30 de zile de la primirea procesului verbal ar putea să-şi piardă permisul de conducere, titrează Mediafax.
Joi, 08 August 2013 | Intern

Noul Cod Rutier a intrat astăzi în vigoare

Astăzi au intrat în vigoare modificările aplicate codului rutier. În principal, acestea implică obligaţii suplimentare pentru biciclişti şi mopedişti.
Vineri, 26 Iulie 2013 | Intern

Codul Rutier a fost modificat: Interdicţii şi obligaţii pentru biciclişti şi mopedişti

Modificările aplicate Codului Rutier vor intra în vigoare peste două săptămâni. Acestea implică obligaţii noi pentru biciclişti, mopedişti şi şoferi.
Luni, 21 Ianuarie 2013 | Intern

Noul Cod Rutier 2013 pe scurt: 11 modificări importante

Noul Cod Rutier a intrat în vigoare sămbătă, 19 ianuarie 2013. Acesta aduce amenzi mai mari, permise în format nou, sancţiuni pentru biciclişti şi alte reglementări noi.
Luni, 22 August 2011 | Intern

Codul Rutier se înăspreşte din toamnă: şoferii violenţi ar putea rămâne doi ani fără carnet

Codul Rutier va primi o serie de modificări din toamnă. Printre acestea se numără şi o reglementare care va pedepsi şoferii violenţi, care agresează fizic alţi participanţi la trafic.
Miercuri, 27 Mai 2009 | Intern

Ultima ora: Permis de conducere pentru scutere?

Politia doreste sa introduca un permis de conducere special pentru mopede, avand in vedere numarul mare de accidente in care au fost implicate aceste vehicule. Pe langa asta, modul in care se incaseaza amenzile ar putea fi schimbat.

Tag-uri similare

cod rutier, permis de conducere, politia, scuter
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru