Concurenta

Miercuri, 08 Iulie 2020 | Industrie

UE extinde investigația privind fuziunea dintre Fiat Chrysler și PSA: autoritățile europene vor anunța un verdict pe 13 noiembrie

Comisia Europeană a extins investigația privind fuziunea dintre Fiat Chrysler și PSA, deoarece tranzacția ar încălca regulile de concurență pe segmentul vehiculelor comerciale ușoare în mai multe țări europene. Comisia este așteptată să anunțe un verdict în data de 13 noiembrie.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Industrie

BMW susține că ar putea plăti un miliard de euro pentru încălcarea legii antitrust: au fost acuzați de UE că au restricționat concurența pentru tehnologiile anti-poluare

Grupul BMW a transmis că ar putea plăti o amendă de circa un miliard de euro, după ce Uniunea Europeană a acuzat marii producători germani că au restricționat concurența pentru tehnologiile anti-poluare.
Duminica, 21 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault anticipează o concurență mai dură pentru Zoe în 2018: competitivitatea este prioritatea francezilor

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică din Europa în ultimii ani, dar francezii spun că poziția lor poate fi amenințată de concurența tot mai dură dacă nu rămân la fel de competitivi.
Vineri, 29 Mai 2009 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Citroen DS3, viitorul rival al lui Mini

Citroen a publicat astazi primele imagini oficiale cu interiorul viitorului hatchback premium, DS3, un potential rival pentru modelele Mini.

Tag-uri similare

Citroen, Mini, Concept, DS3, premium, rival, concurenta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru