Copie China

Joi, 05 Ianuarie 2017 | General

După ce au plagiat designul modelelor europene, chinezii au creat o animație care copiază filmul Cars

Producătorii filmului de animație Cars au dat în judecată finanțatorii unei pelicule similare din China. Se pare că aceștia au copiat grosolan personajele.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | Modele noi

Galerie foto cu Landwind X7: clona chinezilor continuă să sfideze Range Rover Evoque

Landwind X7 continuă să sfideze acuzele privind plagierea designului întâlnit pe Range Rover Evoque. Clona chinezească apare într-un nou set de imagini oficiale.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Primele imagini cu noul Landwind X7, clona chinezească a lui Range Rover Evoque

Chiar dacă au fost acuzaţi de plagiat încă din faza de dezvoltare, chinezii nu s-au sfiit să ducă la bun sfârşit proiectul modelului Landwind X7, o copie grosolană după Range Rover Evoque.
Miercuri, 01 August 2012 | Industrie

Handelsblatt: Volkswagen îşi suspectează partenerii din China de furt de proprietate intelectuală

Nemţii de la Handeslblatt susţin că Volkswagen îşi suspectează partenerii din China de furt de proprietate intelectuală. La nivel oficial, cei de la VW spun că problema este cercetată cu atenţie.
Luni, 19 Septembrie 2011 | O lume nebuna

Chinezii au copiat modelele Infiniti EX, Volkswagen Tiguan şi Audi A4

Chinezii de la Yema Auto au venit la Salonul Auto de la Chengdu cu trei clone: E-SUV, T-SUV şi F-16, ”inspirate” din Infiniti EX, Volkswagen Tiguan şi Audi A4 Avant. Yema Auto nu este la prima ispravă de acest gen, având în portofoliu şi o clonă a vehicului Subaru Forester.

Tag-uri similare

Volkswagen, China, Touareg, Volkswagen Tiguan, Audi A4, Infiniti EX, copie China, clone China, copie Audi, copie Audi A4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru