Cronica Germania

Duminica, 11 Octombrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Nurburgring și a egalat recordul de victorii deținut de Schumacher! Podium pentru Verstappen și Ricciardo

Lewis Hamilton a câștigat la Nurburgring după ce Valtteri Bottas a comis o greșeală și a abandonat din motive tehnice. Britanicul egalează recordul de victorii deținut de Michael Schumacher, în timp ce Daniel Ricciardo a obținut primul podium al anului în spatele lui Max Verstappen.
Sambata, 10 Octombrie 2020 | F1 TOP

Bottas, pole position la Nurburgring în fața lui Hamilton! Verstappen pe locul 3, Vettel va pleca doar de pe 11

Valtteri Bottas a obținut pole position-ul pentru cursa de la Nurburgring în fața coechipierului său Lewis Hamilton. Piloții Mercedes vor fi urmați pe grilă de Max Verstappen și Charles Leclerc, în timp ce Sebastian Vettel a stabilit doar al 11-lea timp.
Duminica, 28 Iulie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat pe ploaie cursa de la Hockenheim în fața lui Vettel! Leclerc și Bottas au abandonat, Hamilton a terminat pe 11

Max Verstappen a câștigat cursa de la Hockenheim după o ploaie care i-a propulsat pe podium pe Sebastian Vettel și Daniil Kvyat. Charles Leclerc și Valtteri Bottas au abandonat, iar Lewis Hamilton a terminat pe 11.
Sambata, 27 Iulie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Hockenheim! Leclerc și Vettel vor lua startul de pe locurile 10 și 20 după defecțiuni tehnice la monoposturile Ferrari

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Germaniei, în timp ce Charles Leclerc și Sebastian Vettel vor lua startul de pe locurile 10 și 20 după ce ambii piloți ai Scuderiei Ferrari au suferit defecțiuni tehnice.
Vineri, 26 Iulie 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de Formula 1 din Germania: Vettel și Leclerc au fost cei mai rapizi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Hockenheim și au oferit indicii că pot învinge Mercedes dacă vremea se va menține caniculară.

Tag-uri similare

Ferrari, Sebastian Vettel, Germania, Charles Leclerc, cronica antrenamente, cronica Formula 1, cronica Germania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru