Cupra Ateca

Vineri, 15 Martie | Reportaj

REPORTAJ: Am trecut prin vânt, prin ploaie și am ajuns la reprezentanțele Cupra Garage din București

În ultima zi a aventurii noastre cu Ateca, primul model din istoria brandului Cupra, am pornit din Timișoara înapoi spre casă, spre București. Acolo am vizitat ultimele două reprezentanțe Cupra Garage din țara noastră. Ultimele, dar cu siguranță nu cele din urmă.
Joi, 14 Martie | Reportaj

REPORTAJ: Cupra Ateca explorează Vestul însorit și Cupra Garage Timișoara

A doua oprire din aventura noastră cu Ateca, primul model din istoria brandului Cupra, a fost la Timișoara. Aici, am vizitat al doilea showroom Cupra Garage inaugurat la noi în țară, în anul 2023.
Miercuri, 13 Martie | Reportaj

REPORTAJ: Ateca, primul model Cupra, descoperă primele Cupra Garage din România. Prima oprire: Brașov

Cupra este o marcă tânără, tocmai de aceea, pentru moment, există doar 4 showroom-uri în România. Noi ne-am propus să le vizităm pe toate, într-un tur de forță, la volanul unui Cupra Ateca. Cu alte cuvinte, primul model din istoria Cupra, în vizită la primele Cupra Garage din țara noastră. Prima oprire? Brașov.
Joi, 22 Iunie 2023 | Industrie

Cupra Ateca primește motorizări noi, de 150 și 190 de cai putere

Cupra Ateca va fi disponibil cu două motorizări noi. Clienții vor avea, de asemenea, la dispoziție, echipamente noi, toate putând fi comandate începând cu luna iulie 2023.
Luni, 22 Iunie 2020 | Modele noi

Acesta este Cupra Ateca facelift: sistem de direcție îmbunătățit și ecran central de 9.2 inch pentru SUV-ul de performanță cu 300 CP

Cupra Ateca facelift, SUV-ul de performanță pregătit de sub-brandul deținut de Seat, propune acum mici modificări exterioare, un ecran nou la interior, un volan restilizat și un sistem de direcție modificat.
Miercuri, 06 Martie 2019 | GENEVA 2019

Ediție specială pentru Cupra Ateca: evacuare Akrapovič și elemente de caroserie din fibră de carbon

Cupra Ateca a primit o ediție specială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Versiunea pregătită de iberici a primit accesorii de caroserie și elemente de interior fabricate din fibră de carbon, jante speciale de 20 de inch și o evacuare Akrapovič.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Tuning

Cupra Ateca primește un pachet de performanță din partea ABT: 350 CP și 5 secunde pentru 0-100 km/h

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru SUV-ul Cupra Ateca. Motorul de 2.0 litri oferă acum 350 CP și 440 Nm, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 5 secunde. Viteza maximă trece de 250 km/h.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Modele noi

Seat pregătește un SUV coupe de performanță: spaniolii au înregistrat numele Cupra Terramar

Primul model de sine stătător din gama Cupra, divizia de performanță a producătorul Seat, va fi lansat în 2019. Conform surselor apropiate companiei, noul model ar urma să fie "botezat" Cupra Terramar.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Seat anunță planurile pentru Cupra: sub-brandul va avea 7 modele, inclusiv cu versiuni hibride și electrice

Seat va lansa 7 modele sub brandul Cupra, iar acestea vor include și versiuni plug-in hybrid și electrice, iar în viitor și-ar putea face apariția și modele Cupra de sine-statatoare.
Vineri, 23 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Seat lansează Cupra Ateca: 2.0 litri TSI și 300 CP pentru primul SUV prezentat de sub-brandul spaniolilor

Cupra a devenit oficial sub-brand al celor de la Seat și lansează primul său model. SUV-ul Cupra Ateca va fi prezentat în premieră la Geneva și va beneficia de un motor TSI de 2.0 litri și 300 de cai putere.

Tag-uri similare

Seat, Geneva, SUV, lansare, Cupra, Cupra Ateca, Seat Cupra Ateca
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru