Detalii

Marti, 02 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Noi detalii și imagini oficiale pentru modelul electric de oraș Honda e: motorul dezvoltă 150 de cai putere și 300 Nm

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va beneficia de un motor care va dezvolta 150 de cai putere și un cuplu de 300 Nm. Anterior, japonezii au transmis că Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Versiunea de serie va fi prezentată oficial până la sfârșitul anului.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Industrie

Detaliile alianței VW-Ford, așteptate din 14 ianuarie: anunțul ar urma să fie făcut la salonul de la Detroit

Volkswagen și Ford vor dezvălui în curând detaliile alianței lor extinse, anunțul urmând să fie făcut săptămâna viitoare la Detroit, în cadrul salonului auto ce se desfășoară în perioada 14-27 ianuarie, potrivit unor surse apropiate de cele două companii și citate de Reuters.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Industrie

Alianța dintre Volkswagen și Ford, tot mai aproape de realitate: “Negocierile au intrat în faza finală, totul va fi clar în scurt timp”

Volkswagen și Ford discută ultimele detalii înainte ca alianța lor să fie consfințită, iar nemții spun că negocierile au ajuns în faza finală, potrivit Reuters.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche oferă detalii despre noul Taycan: “Va fi poziționat ca preț între Cayenne și Panamera, dar vom avea și versiune de top de 200.000 de euro”

Noul Porsche Taycan va avea un preț de pornire de circa 80.000 de euro, urmând să fie poziționat între modelele Cayenne și Panamera. Oficialii Porsche susțin că vor oferi și o variantă de performanță Taycan Turbo S ce ar putea să coste până la 200.000 de euro.
Joi, 23 August 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre primul model electric de la Aston Martin: viteză maximă de 250 km/h pentru RapidE și aceeași tehnologie de încărcare ca Porsche Taycan

Șeful Aston Martin a publicat o imagine cu sistemul de baterii ce va fi montat pe RapidE, primul model electric al constructorului britanic. Cu această ocazie, Andy Palmer a dezvăluit că RapidE va fi lansat la sfârșitul anului viitor și va avea o viteză maximă de 250 km/h.
Marti, 02 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Detalii despre noul Jaguar XJ, rivalul lui Mercedes S-Klasse

Designerul Jaguar vorbeste intr-un scurt interviu despre noua generatie a sedanului XJ, rivalul declarat al actualului Mercedes S-Klasse, ce urmeaza a fi dezvaluit luna viitoare.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | Modele noi

Aston Martin One-77 isi pregateste debutul live

Cei care isi doreau sa afle mai multe detalii despre supercarul One-77 mai au de asteptat cateva ore. Aston Martin isi va prezenta creatia in cadrul evenimentului Concorso d'Eleganza.

Tag-uri similare

Mercedes, Aston Martin, Jaguar, supercar, S-Klasse, debut, XJ, One-77, rival, exclusivist
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru