Aston Martin One-77 isi pregateste debutul live

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.04.2009
Cei care isi doreau sa afle mai multe detalii despre supercarul One-77 mai au de asteptat cateva ore. Aston Martin isi va prezenta creatia in cadrul evenimentului Concorso d'Eleganza.

Dezvaluit oficial in urma cu cateva saptamani, Aston Martin One-77 ramane inca un mister. Despre supercarul britanic nu au fost publicate inca detalii complete, singurul lucru care se cunoaste in acest moment fiind unitatea V12 de 7.3 litri care se va ascunde sub caroserie.

Prima aparitie publica a modelului exclusivist va avea loc in cadrul editiei de anul acesta a evenimentului Concorso d'Eleganza, ce va avea loc intre 24 si 26 aprilie pe malul lacului Como, in Italia.

Potrivit oficialilor Aston Martin fiecare detaliu va fi facut public: de la performantele motorului pana la designul interior si obiectele construite manual. Britanicii sustin ca in interiorul viitorului One-77 se vor regasi o multime de materiale exotice, foarte rare si implicit foarte scumpe, care vor ajuta supercarul sa iasa in prim-plan.

Asa cum declarase si anterior, Ulrich Bez, presedintele constructorului de nisa, a subliniat inca o data ca "One-77 va fi expus in "carne si oase" pentru prima oara, pentru a demonstra tuturor ca supercarul va stabili noi puncte de referinta in istoria automobilismului".

Modul in care Aston Martin si-a promovat viitorul supercar exclusivist tradeaza importanta modelului pentru oficialii britanici si dovedeste faptul ca One-77 inglobeaza varful tehnologiei, performantei si calitatii.

via | WCF

Comentarii (2)

  • Cristi
    Ca la tara
    primul debut.....
    0 0
  • corect
    e ca primul inceput sau ultimul sfarsit
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru