Feedback

Dodge Dart

Joi, 28 Ianuarie 2016 | Industrie

Sergio Marchionne își toarnă cenușă în cap: ”Chrysler 200 n-a avut succes pentru că am copiat designul lui Hyundai Sonata”

Sergio Marchionne, șeful Grupului Fiat-Chrysler, a recunoscut că designeri lui Chrysler 200 au copiat linia plafonului de la Hyundai Sonata. Asta a adus eșecul modelului american, care va fi scos și din producție.
Vineri, 14 Iunie 2013 | General

Brandul american Dodge ar putea fi pe cale de dispariţie

Viitorul brandului Dodge stă sub semnul întrebării. Compania americană îşi reduce numărul modelelor şi tot mai multe surse anunţă extincţia.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Industrie

Şeful Fiat: "Am interes zero să vând Alfa Romeo. Punct"

Alfa Romeo nu va dispărea prea curând din lista de mărci ale Grupului Fiat. Marca italiană este văzută de Sergio Marchionne ca una esenţială pentru compania pe care o conduce: "Unele lucruri nu sunt de vânzare".
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Modele noi

Fiat va lansa două mini SUV-uri în 2014

Fiat promite că va lansa două modele noi în 2014. Este vorba despre două vehicule de teren de talie mică, ce urmează a fi produse la uzina italiană din Melfi.
Marti, 05 Iunie 2012 | Modele noi

Lista viitoarelor premiere din grupul Fiat: Maseratina, 500 Zagato şi Alfa Spider

Sergio Marchionne le-a dezvăluit planurile Fiat celor de la Automobile Magazine. Toate mărcile din alianţa Fiat-Chrysler urmează să lanseze câte patru modele în următorii cinci ani.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | General

TOP 10: Cele mai bune interioare auto din SUA

Publicaţia americană Wards Auto a întocmit un top al celor mai bune interioare auto. Printre cei 10 câştigători se numără Audi A7, Chevrolet Aveo, Dodge Dart, Mazda MX-5 şi Volkswagen Beetle.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Fiat Viaggio - imagini şi informaţii oficiale cu sedanul compact

Fiat a expus la Salonul Auto de la Beijing noul Viaggio, un sedan compact dezvoltat pe platforma lui Dodge Dart şi Alfa Romeo Giulietta. Modelul va fi destinat mai întâi pieţei din China.
Vineri, 13 Aprilie 2012 | Modele noi

Fiat Viaggio - primele imagini cu sedanul compact, frate cu Dodge Dart

Fiat va expune la Salonul de la Beijing modelul Viaggio, un sedan compact, frate cu Dodge Dart, dezvoltat exclusiv pentru piaţa din China.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Tehnologie

Chrysler lansează primul sistem de încărcare fără fir a telefoanelor mobile

Divizia Mopar a Grupului Chrysler a lansat un sistem de încărcare fără fir a telefoanelor mobile. Acesta foloseşte o carcasă specială şi o placă montată la bordul automobilului.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | Modele noi

Chrysler va folosi platforma lui Dodge Dart pentru viitorul Avenger

Chrysler nu vrea să mai repete experienţa neplăcută avută cu actualul Avenger. Tocmai de aceea va folosi platforma noului Dart pentru a obţine un model competitiv şi o reducere a costurilor.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Feature

TOP 10: Premierele Salonului Auto de la Detroit

Salonul Auto de la Detroit deschide balul în ceea ce priveşte noutăţile din lumea auto a anului 2012. Iată cele mai importante zece premiere de la Detroit.
Duminica, 08 Ianuarie 2012 | Modele noi

Dodge Dart - primele fotografii oficiale cu fratele american al lui Afla Romeo Giulietta

Campania de teasing inițiată de grupul Chrysler pentru modelul Dodge Dart a avut succes. Cineva nu a mai avut răbdare și a publicat toate fotografiile oficiale cu noul model american.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Decembrie 2011 | Modele noi

Dodge Dart - primele imagini cu interiorul compactei americane

Viitorul frate american al lui Alfa Romeo Giulietta se pregăteşte de lansare. Deocamdată, Dodge Dart ne prezintă interiorul printr-o serie de imagini-teaser.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Modele noi

Marchionne: "Dodge Dart va avea un consum mediu de 5.8 litri/100km"

Sergio Marchionne a promis că noul Dodge Dart va avea un consum mediu de 5.8 litri/100 de kilometri. Valoarea îi va ajuta pe italieni să preia încă 5% din acţiunile Chrysler.
Marti, 06 Decembrie 2011 | Modele noi

Dodge Dart - primele teasere ale modelului construit pe platforma lui Alfa Giulietta

Dodge va profita de colaborarea strânsă dintre Fiat şi Chrysler pentru a scoate pe piaţă o compactă care promite mult. Se numeşte Dart, este un sedan compact şi este construit pe o versiune adaptată a platformei lui Giulietta.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru