Examen auto

Vineri, 15 Mai 2020 | Intern

Examenele pentru obținerea permisului auto ar putea fi reluate la începutul lunii iunie: peste 72.000 de candidați nu au putut susține proba practică

Examenele pentru obținerea permisului auto ar putea fi reluate la începutul lunii iunie, mai întâi cu proba practică, iar ulterior cu proba teoretică, potrivit estimărilor DRPCIV.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Tehnologie

Microsoft a dezvoltat un software care înlocuiește polițistul la examenele pentru permisul auto

Microsoft a dezvoltat o aplicație software capabilă să stabilească dacă un cursant merită să primească permisul de conducere la capătul examenului auto, astfel că elimină polițistul rutier din procesul de decizie.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Intern

Fără analfabeţi pe şosele: permisul auto nu va mai putea fi obţinut de persoanele care nu au absolvit cel puţin clasa a 10-a

Legislaţia rutieră va fi schimbată pentru ca permisul auto să nu mai poată fi obţinut de persoanele care nu au absolvit cel puţin clasa a X-a. Scopul măsurii este de a reduce drastic numărul de accidente.
Marti, 15 Decembrie 2015 | Intern

Permisele de Piteşti s-au mutat la Bucureşti: 300 de euro, valoarea mitei pentru promovarea examenului auto

Autorităţile au descoperit că cel puţin 100 de bucureşteni au obţinut fraudulos permisul de conducere după ce au plătit câte 300 de euro către instructorii auto şi agenţii de la Direcţia Permise de Conducere.
Luni, 24 August 2015 | Intern

Noi reguli pentru obținerea permisului auto: poți da examenul practic de mai multe ori dacă ai trecut de proba teoretică

O modificare de OUG în Monitorul Oficial simplifică procesul de examinare în vederea obținerii permisului de conducere pentru candidații care nu au trecut din prima de proba practică: pot fi reexaminați fără să repete și examenul teoretic.
Luni, 27 Iulie 2015 | Intern

Analiză: doar 37% dintre absolvenții școlilor de șoferi din România iau permisul din prima

O analiză efectuată de Ziarul Financiar a relevat faptul că rata de promovabilitate a candidaților care abordează examenul de permis de conducere în România este mai mică de 40% la prima încercare.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Intern

Comisia de Administraţie din Senat a respins proiectul care interzicea obţinerea permisului de conducere pentru cetăţenii fără opt clase absolvite

Proiectul de lege care prevedea interzicerea urmării cursurilor în vederea obţinerii permisului de conducere pentru cetăţenii care nu au absolvit ciclul gimnazial. Măsura a fost respinsă de membrii comisiei pentru că o consideră discrimnatorie.
Joi, 14 Februarie 2013 | Intern

Prahova este judeţul cu cea mai mare promovabilitate la examenul auto

Prahova a avut cea mai mare rată de promovabilitate din ţară la prima examinare în vederea obţinerii permisului de conducere pe parcursul întregului an 2012.
Vineri, 27 August 2010 | Intern

Regulile pentru obţinerea permisului auto s-ar putea schimba din nou

Ministerul Sănătăţii vrea să aprobe o normă a Uniunii Europene care ar înlesni obţinerea permisului pentru persoanele care nu puteau să conducă până acum din cauza unor probleme medicale, cum ar fi vederea slabă sau alcoolismul.
Marti, 04 Mai 2010 | General

STUDIU: Femeile au nevoie de mai multe lectii decat barbatii pentru obtinerea permisului

Un portal englezesc a descoperit ca femeile au nevoie de mai multe lectii de condus pentru a trece examenul auto din prima incercare, iar emotiile afecteaza performantele a 92% dintre domnisoarele care participa la aceasta proba.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Intern

Examenul auto s-ar putea modifica din nou

Parlamentul ia in discutie modificarea examenului auto. Proiectul de lege propune nerepetarea probei teoretice in cazul respingerii la proba practica.
Duminica, 08 Februarie 2009 | O lume nebuna

O femeie a picat examenul auto de 771 de ori

O femeie in varsta de 68 de ani din Coreea a picat examenul de conducere de 771 de ori si declara ca nu va renunta.

Tag-uri similare

Coreea, examen auto, ordonanta de urgenta a guvernului 195/2002, perseverenta, proiect de lege privind circulatia pe drumurile publice, regulile examenului auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru