Felipe Massa

Joi, 01 Septembrie 2016 | F1 TOP

Massa se retrage din Formula 1 la sfârşitul sezonului. Button, cale liberă spre Williams?

Felipe Massa a anunţat că se va retrage din Formula 1 la sfârşitul acestui sezon, ceea ce îi deschide calea lui Jenson Button să semneze un contract cu Williams.
Miercuri, 31 August 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Italiei: Hamilton pregăteşte asaltul pentru victoria cu numărul 50 din carieră

Lewis Hamilton este pregătit să lupte pentru a treia victorie consecutivă pe circuitul de la Monza şi a 50-a a carierei, care i-ar permite să-şi consolideze poziţia de lider.
Sambata, 27 August 2016 | F1 TOP

Rosberg, pole position în Belgia! Hamilton, ultimul loc după o serie de penalizări pentru înlocuirea motoarelor

Nico Rosberg a stabilit pole positionul în Belgia și are șansa de a reveni pe prima poziție în clasament, întrucât Lewis Hamilton va pleca ultimul după o serie de penalizări pentru schimbarea succesivă a motoarelor.
Vineri, 05 August 2016 | F1 TOP

Massa, aproape de finalul carierei: Williams speră să-l convingă pe Button să revină la echipa pentru care a debutat în F1

Williams este în discuţii cu Jenson Button pentru semnarea unui contract pentru sezonul 2017, ceea ce ar echivala cu retragerea din Formula 1 a lui Felipe Massa.
Duminica, 31 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton a obținut în Germania a patra victorie consecutivă. Red Bull termină pe podium și depășește Ferrari la constructori

Lewis Hamilton și-a extins avansul în clasamentul general după obținerea celei de-a patra victorii consecutive, în timp ce Red Bull a urcat pe locul 2 la constructori după ce Daniel Ricciardo și Max Verstappen au terminat pe podium.
Sambata, 30 Iulie 2016 | F1 TOP

Rosberg, pole position în Germania în fața lui Hamilton. Red Bull învinge Ferrari

Nico Rosberg a obținut pole position-ul pentru cursa de la Hockenheim în fața lui Lewis Hamilton, în timp ce Red Bull a monopolizat a doua linie a grilei de start în fața Scuderiei Ferrari.
Joi, 28 Iulie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Germaniei: Rosberg caută revanşa în faţa lui Hamilton. Red Bull are ambiţia de a surclasa Ferrari

Nico Rosberg mizează pe o victorie în cursa de casă de la Hockenheim pentru a redeveni lider în defavoarea lui Lewis Hamilton, în timp ce Red Bull este pregătită să depăşească Ferrari în lupta pentru locul doi.
Duminica, 24 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Hungaroring și a devenit liderul clasamentului general. Rosberg și Ricciardo au completat podiumul

Lewis Hamilton a obținut a cincea victorie pe circuitul din Ungaria după ce l-a depășit la start pe Nico Rosberg, care s-a mulțumit cu locul doi în fața lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 23 Iulie 2016 | F1 TOP

Rosberg, pole position în Ungaria! Hamilton, locul 2 după ce a fost încurcat de Alonso

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul la Hungaroring, însă Lewis Hamilton a fost nevoit să renunţe la ultimul tur rapid după ce Fernando Alonso a derapat pe circuit.
Vineri, 22 Iulie 2016 | F1 TOP

Rosberg şi-a prelungit contractul cu Mercedes până în 2018 şi a fost cel mai rapid în antrenamentele din Ungaria

Nico Rosberg şi-a prelungit contractul cu Mercedes până în 2018 şi a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri de la Hungaroring.
Joi, 21 Iulie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Hamilton mizează pe victoria care să-l transforme în liderul clasamentului general

Lewis Hamilton este determinat să câştige cursa din Ungaria pentru a trece pe primul loc în clasamentul general, însă Nico Rosberg promite o replică pe măsură.
Duminica, 10 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Silverstone! Rosberg şi Verstappen completează podiumul după un duel aprins

Lewis Hamilton a câştigat fără probleme la Silverstone la capătul unei curse în care ploaia a afectat primele tururi, iar Nico Rosberg a câştigat un duel aprig cu Max Verstappen pentru locul doi. Rosberg riscă însă să fie penalizat după ce a primit prin radio mesaje despre o defecţiune la cutia de viteze, lucru interzis de regulament.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 09 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Silverstone! Vettel, locul 11 după o retrogradare pe grilă pentru schimbarea cutiei de viteze

Lewis Hamilton va pleca din pole position la Silverstone din faţa lui Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel va lua startul doar de pe poziţia a 11-a ca urmare a unei penalizări pentru înlocuirea cutiei de viteze.
Vineri, 08 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de la Silverstone. Rosberg a ratat a doua sesiune din motive tehnice

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Marea Britanie, în timp ce Nico Rosberg a ratat a doua sesiune din cauza unei defecţiuni tehnice.
Joi, 07 Iulie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: confruntarea rămâne deschisă, Rosberg şi Hamilton sunt liberi să lupte

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton vor fi liberi să lupte pentru victorie la Silverstone, în ciuda incidentului din Austria. Ferrari şi Red Bull stau însă la pândă pentru o potenţială greşeală.
Duminica, 03 Iulie 2016 | F1 TOP

Război total la Mercedes: Hamilton a câştigat în Austria după un acroşaj în ultimul tur cu Rosberg!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în cursa din Austria după ce l-a depăşit în ultimul tur pe Nico Rosberg, iar cei doi s-au acroşat câteva secunde mai târziu şi au provocat retrogradarea germanului pe locul 4.
Sambata, 02 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton, favorit la victorie în Austria după ce a obţinut pole position-ul. Rosberg şi Vettel, penalizaţi cu câte 5 poziţii pe grilă

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru cursa din Austria într-o sesiune afectată de ploaie la capătul căreia Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au fost penalizaţi cu câte 5 poziţii.
Vineri, 01 Iulie 2016 | F1 TOP

Debut în forţă pentru Mercedes în Austria: Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi în antrenamente

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Austria şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Joi, 30 Iunie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Rosberg mizează pe un hattrick pe circuitul care favorizează Mercedes

Nico Rosberg speră să rămână singurul pilot care câştigă în Austria după revenirea Formulei 1 pe Red Bull Ring în 2014, însă va avea un adeversar de temut în Lewis Hamilton.
Duminica, 19 Iunie 2016 | F1 TOP

Rosberg câștigă fără emoții cursa inaugurală de la Baku. Podiumul, completat de Vettel și Perez

Nico Rosberg a câștigat fără probleme prima cursă de Formula 1 desfășurată în Azerbaidjan. Sebastian Vettel și-a adjudecat locul doi pentru Ferrari, în timp ce Sergio Perez a completat podium după o depășire asupra lui Kimi Raikkonen în ultimele tururi.

Tag-uri similare

Ferrari, Fernando Alonso, Felipe Massa, Jeep, Jeep Grand Cherokee, Jeep Grand Cherokee SRT8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru