Felipe Massa

Sambata, 16 Aprilie 2016 | F1 TOP

Rosberg, pole position în China! Ricciardo învinge Ferrari, iar Hamilton va pleca de pe ultimul loc

Nico Rosberg a obținut pole position-ul pentru cursa din China și va fi acompaniat pe prima linie de Daniel Ricciardo, care i-a învins pe ambii piloți Ferrari. Lewis Hamilton ocupă ultimul loc pe grilă după o defecțiune tehnică.
Vineri, 15 Aprilie 2016 | F1 TOP

Antrenamente cu bucluc în China: Rosberg şi Raikkonen, cei mai rapizi. Williams şi Renault au suferit probleme din cauza pneurilor

Mercedes a dominat prima sesiune de antrenamente din China, în care Felipe Massa şi Kevin Magnussen au suferit probleme misterioase la pneuri, iar Ferrari şi-a luat revanşa în a doua sesiune.
Joi, 14 Aprilie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Chinei: şansele lui Hamilton la victorie, ruinate de o penalizare pe grilă. Alonso a primit acordul de a concura

Şansele lui Lewis Hamilton de a câştiga cursa din China s-au micşorat după ce britanicul a primit o penalizare de 5 poziţii pe grilă pentru schimbarea cutiei de viteze, în timp ce Fernando Alonso a primit acordul medicilor de a luat startul.
Duminica, 03 Aprilie 2016 | F1 TOP

Rosberg recidivează și câștigă în Bahrain în fața lui Raikkonen și Hamilton. Vettel, abandon înainte de start

Nico Rosberg a obținut a doua victorie consecutivă în acest sezon după ce a profitat de un start ratat al lui Lewis Hamilton, care a ocupat locul trei în spatele lui Kimi Raikkonen.
Sambata, 02 Aprilie 2016 | F1 TOP

Mercedes confirmă în calificările din Bahrain: Hamilton, pole position în faţa lui Rosberg

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul în Bahrain după ce l-a învins pe coechipierul său Nico Rosberg, în timp ce Ferrari ocupă a doua linie a grilei de start.
Vineri, 01 Aprilie 2016 | F1 TOP

Fără rivali: Mercedes a dominat antrenamentele din Bahrain fără drept de apel

Nico Rosberg și Lewis Hamilton au fost imbatabili în cele două sesiuni de antrenamente de vineri din Bahrain, cu Ferrari și McLaren la mare distanță în urmă.
Joi, 31 Martie 2016 | F1 TOP

Confruntarea Mercedes - Ferrari se reia în Bahrain în absenţa lui Alonso: cine va fi prinţul deşertului?

Ferrari speră să demonstreze în Bahrain că poate învinge Mercedes, în timp ce Fernando Alonso nu a primit acordul medicilor de a participa la cursă.
Duminica, 20 Martie 2016 | F1 TOP

Debut triumfător pentru Rosberg: victorie în Australia, cu Hamilton şi Vettel pe podium. Alonso a scăpat teafăr după un accident grav

Nico Rosberg a câştigat cursa de la Melbourne după o strategie inspirată replicată de Lewis Hamilton, care a ratat însă startul şi s-a mulţumit cu locul doi în faţa lui Sebastian Vettel. Fernando Alonso a suferit un grav accident, însă a scăpat teafăr.
Sambata, 19 Martie 2016 | F1 TOP

Debut ratat pentru noul sistem de calificări: Hamilton, pole position la Melbourne. Niciun pilot pe circuit în ultimele 4 minute

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru prima cursă a sezonului din Australia în faţa lui Nico Rosberg şi a rivalilor de la Ferrari, Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen. Noul format al calificărilor a eşuat lamentabil după ce niciun pilot nu a fost prezent pe circuit în ultimele patru minute.
Vineri, 18 Martie 2016 | F1 TOP

Mercedes confirmă: Hamilton, cel mai rapid pe ploaie în antrenamentele din Australia. Rosberg a suferit un accident

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente de vineri de la Melbourne, care au fost afectate de ploaie. Circuitul umed l-a forţat pe Nico Rosberg să provoace un accident.
Joi, 17 Martie 2016 | F1 TOP

Start în sezonul 2016 al Formulei 1: va reuşi Ferrari să învingă Mercedes în Australia?

Mercedes este considerată favorită înaintea noului sezon, însă fanii speră ca Ferrari să fie capabilă să opună rezistenţă în lupta pentru victorie în Marele Premiu al Australiei.
Marti, 08 Martie 2016 | Formula 1

Hamilton, contra curentului: a ales mai puţine pneuri medium pentru Australia decât Rosberg şi rivalii de la Ferrari

Lewis Hamilton a ales un set suplimentar de pneuri soft pentru Marele Premiu al Australiei comparativ cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, şi cei doi piloţi ai Scuderiei Ferrari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Martie 2016 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 4: Vettel încheie testele pe primul loc

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în ultima zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, în timp ce Nico Rosberg a ocupat ultima poziție.
Vineri, 04 Martie 2016 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 3: Raikkonen, cel mai bun timp. Ferrari a testat sistemul de protecţie halo pentru cockpit

Kimi Raikkonen a stabilit timpul de referinţă în a treia zi de teste de la Barcelona şi a testat în premieră noul sistem de protecţie halo pentru cockpit care ar urma să fie introdus în 2017.
Joi, 03 Martie 2016 | Formula 1

Teste Barcelona, zilele 1 şi 2: Rosberg şi Bottas, cei mai buni timpi

Nico Rosberg şi Valtteri Bottas au stabilit cei mai buni timpi în primele două zile ale ultimei sesiuni de teste de la Barcelona premergătoare noului sezon.
Vineri, 26 Februarie 2016 | F1 TOP

Teste Barcelona, ziua 4: Ferrari în top, niciun tur pentru McLaren

Kimi Raikkonen a încheiat testele de la Barcelona pe prima poziţie, în timp ce Mercedes a introdus un nas special, iar McLaren nu a parcurs niciun tur cronometrat.
Joi, 25 Februarie 2016 | F1 TOP

Teste Barcelona, ziua 3: Force India pe primul loc. Probleme tehnice pentru Ferrari şi McLaren

Nico Hulkenberg a stabilit cel mai bun timp în a treia zi de teste de la Barcelona, în timp ce Ferrari şi McLaren au suferit defecţiuni tehnice.
Miercuri, 24 Februarie 2016 | F1 TOP

Teste Barcelona, ziua 2: Vettel rămâne cel mai rapid. Mercedes introduce inovaţii la podea

Sebastian Vettel şi-a păstrat prima poziţie în clasament şi în a doua zi de teste de la Barcelona, în timp ce Mercedes a ieşit în evidenţă printr-o inovaţie "neobişnuită" introdusă la podea.
Marti, 23 Februarie 2016 | F1 TOP

Teste Barcelona, ziua 1: Vettel, cel mai rapid. Hamilton, număr impresionant de tururi

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste de la Barcelona la volanul monopostului Ferrari, însă Mercedes a impresionant prin cele 156 de tururi parcurse de Lewis Hamilton.
Duminica, 29 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg a încheiat sezonul 2015 al Formulei 1 cu o victorie la Abu Dhabi! Hamilton şi Raikkonen au completat podiumul

Nico Rosberg a triumfat în Abu Dhabi în ultima cursă a sezonului 2015 al Formulei 1 după ce a fost aproape în permanenţă lider în faţa lui Lewis Hamilton, care a ocupat locul doi. Kimi Raikkonen şi-a trecut în cont un nou podium.

Tag-uri similare

Ferrari, Fernando Alonso, Felipe Massa, Jeep, Jeep Grand Cherokee, Jeep Grand Cherokee SRT8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru