Ferrari California T

Vineri, 25 August 2017 | Modele noi

Numele Portofino, utilizat de Ferrari pentru înlocuitorul lui California T, a fost folosit în trecut și pe un concept Lamborghini

Ferrari nu a mai folosit de mult numele unei localități în gama sa. Cu atât mai mult numele unui oraș turistic. Dacă mai luăm în calcul că a existat și un Lamborghini Portofino, atunci alegerea italienilor devine puțin ciudată.
Marti, 31 Martie 2015 | Premii auto

Premiul Red Dot: 18 maşini lansate în 2014, apreciate pentru design

Ediţia de anul acesta a Red Dot Design Awards a adus şi 18 premii pentru maşini lansate în anul 2014. Printre constructorii cu cele mai multe distincţii se numără Ferrari, Mazda şi Volkswagen.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Ferrari M458T: faceliftul lui 458 Italia vine cu motor turbo, putere impresionantă şi design nou

Ferrari 458 Italia se pregăteşte de un facelift. El se va numi M458T şi va aduce supercarului un nou motor turbo. Debutul este aşteptat la Salonul de la Geneva.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | Modele noi

Ferrari California-T, facelift-ul surpriză din Maranello

Ferrari California a primit un facelift subtil, alături de un motor V8 twin-turbo de 560 CP şi 755 Nm. Modelul italian va debuta la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Ferrari, Salonul Auto Geneva, Geneva 2014, modele noi Ferrari, Ferrari California, noutati Ferrari, motoare Ferrari, poze Ferrari, Ferrari turbo, Ferrari California T
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru