Fiat Bravo

Joi, 05 Martie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne: "M-am gândit la o alianţă, dar nu cu Volkswagen"

Sergio Marchionne a recunoscut în cadrul unui interviu acordat la Geneva că a luat în considerare o alianţă cu un alt producător, dar că acesta nu este Volkswagen.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Modele noi

Fiat Bravo primeşte în 2016 un succesor construit în Turcia

Tofas, joint-venture-ul FIat din Turcia, va investi un miliard de dolari în dezvoltarea unui succesor al lui Bravo, care va fi oferit în versiuni hatcback, berlină şi break pe piaţa din Europa. Debutul este programat pentru anul 2016.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Modele noi

Fiat pregăteşte revenirea modelelor Bravo şi Punto, dar până atunci lansează 500X

Fiat a publicat planurile sale de extindere a gamei pentru următorii patru ani. Pe lista de priorităţi se găsesc Punto şi Bravo, dar şi derivatul pentru teren accidentat, 500X.
Joi, 25 Octombrie 2012 | Concepte

Fiat Bravo Xtreme: show car radical dezvăluit în Brazilia

Cum ar fi arătat Fiat Bravo într-o versiune Abarth dacă modelul italian ar fi reuşit să-şi atingă ţintele de vânzări în Europa? Răspunsul vine din Brazilia, acolo unde italienii au prezentat un concept interesant.
Vineri, 10 Iunie 2011 | Intern

Fiat Bravo My Life, în România de la 14.790 euro

Versiunea My Life a lui Fiat Bravo este disponibilă şi în România. Preţul de pornire este de 14.790 de euro cu TVA inclus, dar clienţii din luna iunie primesc o reducere de 800 de euro.
Marti, 31 Mai 2011 | Modele noi

Fiat va vinde noul Bravo şi în Statele Unite

Fiat îşi va extinde oferta pe piaţa din Statele Unite cu un model foarte popular în Europa. Este vorba despre Bravo, a cărui viitoare generaţie va fi exportată în SUA sub forma unui crossover.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

Marchionne: "Următorul Fiat Bravo va fi complet diferit"

Viitorul Fiat Bravo ar putea deveni un crossover de segment compact, în încercarea de schimbare radicală a modelului pentru creşterea vânzărilor.
Joi, 03 Iunie 2010 | Modele noi

Fiat Bravo primeşte motorizarea 1.4 MultiAir de 140 cai putere

Gama de motorizări a compctului Fiat Bravo se va îmbogăţi cu o noua versiune pe benzină, animată de motorul 1.4 MultiAir, regăsit şi pe Alfa romeo. Unitatea oferă 140 de cai şi promite un consum de 5.7 litri/100 km.
Luni, 11 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

Fiat Bravo primeste modificari subtile pentru 2010

Fiat Bravo primeste un set de modificari subtile pentru anul de productie 2010. Pretul modelului italian ramane neschimbat fata de anul 2009.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Modele noi

Lancia Delta Ecochic, versiune alimentata cu GPL

Lancia Delta Ecochic va fi optiunea ecologica a publicului care ravneste la compactul premium. Versiunea va fi alimentata cu GPL si va avea la baza motorul de 1.4 litri si 120 de cai putere.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Modele noi

Fiat Topolino, pus in stand-by?

Conform unor informatii venite din Italia, Fiat ar fi pus in asteptare proiectul Topolino. In locul acestuia, italienii se vor concentra pe dezvoltarea unui nou Uno si pe faceliftul lui Bravo.

Tag-uri similare

Fiat, facelift, Bravo, GPL, Topolino, Fiat Bravo, Fiat Topolino, Fiat Uno, Fiat Bravo facelift, Fiat Bravo GPL
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru