Fiat Bravo primeşte motorizarea 1.4 MultiAir de 140 cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.06.2010
Gama de motorizări a compctului Fiat Bravo se va îmbogăţi cu o noua versiune pe benzină, animată de motorul 1.4 MultiAir, regăsit şi pe Alfa romeo. Unitatea oferă 140 de cai şi promite un consum de 5.7 litri/100 km.

Primirea spectaculoasă de care s-a bucurat noua generaţie de motoare MultiAir a făcut ca grupul Fiat să introducă rapid propulsorul şi sub capota celorlalte modele aflate sub tutela sa. Cel mai nou produs italian care primeşte noua unitate 1.4 MultiAir este Bravo. Compactul se bucură aşadar de 140 de cai putere şi un cuplu motor de 230 de Nm, atins începând cu 1750 de rotaţii.

Motorul cu patru clindri promite un consum mediu de 5.7 litri/100 de km şi emisii de CO2 de numai 132 de g/km. Ca şi celelalte versiuni din gamă, noul MultiAir va fi disponibil împreună cu nivelurile de echipare Dynamic, Emotion, Sport.

Odată cu introducerea noului motor MultiAir, Bravo va primi şi versiunea Euro 5 a deja existentului motor pe benzina de 1.4 litri T-Jet. Unitatea oferă aceeaşi putere, adică 120 de cai, şi va fi disponibilă împreună cu nivelurile de echipare Dynamic şi Emotion.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru