Ford EcoSport

Marti, 06 Februarie 2018 | Intern

Prețuri pentru noul Ford Ecosport în România: SUV-ul construit la Craiova pornește de la 15.400 euro

Noul Ford Ecosport costă 15.400 de euro în versiunea de bază cu motor pe benzină Ecoboost de 1.0 litri și 125 CP, în timp ce noul motor diesel EcoBlue de 1.5 litri și 125 CP este oferit doar cu tracțiune integrală pentru cel puțin 19.600 de euro.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Intern

Ford a început livrările noului Ecosport produs la Craiova: primele 600 de unități, transportate cu trenul în Marea Britanie și Germania

Primele 600 de unități Ford Ecosport produse la Craiova au fost încărcate în trenuri cu destinațiile Marea Britanie și Germania. Livrările în România vor începe după jumătatea lunii ianuarie.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Intern

Cifrele din spatele producției Ford Ecosport la Craiova: 30% dintre componente sunt fabricate în România

Până la 30% dintre componentele Ford Ecosport vor fi realizate în România, iar 60% dintre motoarele fabricate la Craiova vor ajunge pe noul model, în timp ce produtia SUV-ului o va depăși pe cea a predecesorului B-Max.
Marti, 05 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Noul Ford EcoSport este aici: SUV-ul construit la Craiova are un nou motor diesel de 1.5 litri și 125 CP, tracțiune integrală și echipare ST-Line

Noul Ford EcoSport destinat pieței europene va beneficia de un nou motor diesel EcoBlue de 1.5 litri și 125 de cai putere și tracțiune integrală. Echiparea ST-Line ajunge acum și pe SUV-ul care va fi produs la Craiova.
Luni, 24 Iulie 2017 | Intern

Toate cărțile pe EcoSport: Ford renunță la producția lui B-Max și angajează încă 500 de persoane la Craiova pentru noul SUV

Ford va înceta producția monovolumului B-Max în luna septembrie, însă angajează încă 500 de persoane pentru a face față cererii pentru noul EcoSport. În plus, încă 200 de persoane vor fi angajate la departamentul de motoare.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Intern

Angajări la Uzina Ford din Craiova: compania recrutează 1000 de angajați în așteptarea producției noului EcoSport

Uzina Ford de la Craiova se pregătește să găzduiască linia de producție a viitorului EcoSport în versiunea sa dedicată piețelor din Europa. Iar Ford angajează 1000 de oameni și investește 200 de milioane de euro în adaptarea fabricii pentru noul model.
Joi, 16 Februarie 2017 | Intern

Fabrica Ford de la Craiova se pregătește pentru Ecosport: uzina primește aproape 200 de roboți pentru adaptarea producției

Ford a început adaptarea uzinei de la Craiova pentru începerea producției lui Ecosport, programată pentru toamna acestui an, iar una dintre măsuri este instalarea a 190 de roboți multifuncționali în secția de Caroserii.
Miercuri, 11 Ianuarie 2017 | Modele noi

Ford îşi pune toate speranţele în Ecosport, modelul care va fi produs la Craiova, pentru a creşte vânzările de SUV-uri mici în Europa

Ford susţine că Ecosport facelift, modelul care va fi produs la Craiova din toamna acestui an, "este foarte important" pentru a revitaliza vânzările de SUV-uri mici în Europa.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | Modele noi

Ford Ecosport facelift este aici: SUV-ul care va fi produs şi la Craiova a debutat pe piaţa americană

Ford Ecosport a primit un facelift cu o grilă uşor înălţată şi o formă mai angulară a blocurilor optice faţă, iar pe piaţa americană va fi disponibil cu motoare de 1.0 şi 2.0 litri, Sync 3 şi sistem audio Bang & Olufsen.
Vineri, 11 Noiembrie 2016 | Industrie

2017 este anul schimbărilor pentru Ford EcoSport: începe producția la Craiova și debutează pe piața din SUA

Cel mai mic SUV al gamei Ford stă în fața unui an extrem de important pentru cariera sa ulterioară de piață. EcoSport va primi un facelift și, odată cu acesta, va începe să fie produs la Craiova. În plus, EcoSport debutează în SUA, acolo unde are șanse reale să se impună într-un segment încă modest.
Marti, 01 Noiembrie 2016 | Modele noi

Ford Ecosport facelift, maşina care se va produce la Craiova din 2017, va primi un design mai agresiv şi ar putea avea tracţiune integrală

Ford Ecosport va primi un facelift la sfârşitul acestui an care va include elemente de design de la Kuga şi Edge şi sistemul multimedia Sync 3. Nu este exclusă nici apariţia unor versiuni cu tracţiune integrală.
Joi, 13 Octombrie 2016 | General

Ford țintește mamele moderne, tinerii de 30 de ani și pensionarii: alte două noi SUV-uri programate până în 2020

Automarket a stat de vorbă cu mai mulți oficiali Ford despre strategia companiei în domeniul SUV-urilor. Americanii au promis cinci modele noi, adresat unor trei categorii de clienți.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Septembrie 2016 | Intern

Fabricat în România, ignorat de români: Ford B-Max a avut doar 3 clienţi în ţara noastră în primele 6 luni ale anului

Monovolumul Ford B-Max fabricat la Craiova s-a vândut în numai 3 unităţi pe teritoriul României în primele 6 luni ale anului, aproape întreaga producţie de 25.000 de unităţi fiind destinată exportului.
Marti, 09 August 2016 | Modele noi

A treia oară e cu noroc: Ford mai pregătește un facelift pentru Ecosport, SUV-ul care se va produce la Craiova

Ford are nevoie de o justificare financiară serioasă pentru a produce actualul Ecosport la Craiova. Prin urmare, micul SUV va primi din nou un facelift pentru a impulsiona vânzările europene.
Joi, 10 Decembrie 2015 | Intern

Ambasadorul SUA, în vizită la fabrica Ford de la Craiova: “O infrastructură mai bună ar determina Ford să investească mai mult în producţia din România"

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, a dezvăluit că Ford ia în considerare o nouă investiţie majoră în fabrica pe care o deţine la Craiova, dacă autorităţile române vor construi o autostradă spre Piteşti.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Intern

Ford România vrea să vândă 800 de maşini Ecosport în 2016 şi exportă motoare Ecoboost în India

Fabrica Ford de la Craiova a început să exporte motoare Ecoboost în India. Americanii îşi propun să vândă în 2016 în România 800 de exemplare ale SUV-ului de clasă mică Ecosport.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Intern

Un italian va conduce biroul Ford România. Între timp, Ford acuză infrastructura: "Pierdem până la 80 de euro per maşină la transport din cauza drumurilor"

Valerio Brenciaglia îi ia locul lui Zoltan Brassai la conducerea Ford România. Cei doi manageri au discutat astăzi cu jurnaliştii şi au enumerat problemele pe care al doilea constructor auto al ţării le are: infrastructura e la pământ, iar Dacia e avantajată de programul Rabla.
Luni, 23 Martie 2015 | Intern

Ford ia în considerare fabricarea lui EcoSport şi în uzina de la Craiova

Ford analizează posibilitatea fabricării modelului EcoSport şi în uzina din Craiova, titrează colegii de la 0-100.ro. Dacă decizia va fi favorabilă, producţia ar putea începe în a doua jumătate a lui 2017.
Joi, 05 Martie 2015 | GENEVA 2015

Ford Ecosport: facelift prematur, după numai un an de la debutul în Europa

Ford a expus la Salonul Auto de la Geneva şi un facelift pentru Ecosport. Crossover-ul de clasă mică a fost revizuit prematur pentru a salva vânzările slabe din 2014.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

Ford va încerca să schimbe soarta actualului EcoSport cu o versiune îmbunătăţită, aşteptată în primăvară

Ford va aduce o serie de modificări actualului EcoSport pentru a face din el un crossover ceva mai dezirabil pentru publicul european. Îmbunătăţirile sunt aşteptate în această primăvară.

Tag-uri similare

Ford, Ford Fiesta, Ford EcoSport, Ford EcoSport Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru