Ford Evos

Marti, 20 Aprilie 2021 | Modele noi

Ford a prezentat noul Evos: display uriaș de 43 inch și tehnologie de condus semi-autonom de nivel 2

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre Evos, un crossover care va fi comercializat (pentru moment) doar în China.
Joi, 29 Mai 2014 | General

Designerul Ford responsabil pentru Fiesta şi Focus părăseşte compania

Martin Smith, omul care a desenat modelele Ford ale ultimilor ani, va părăsi compania la finele anului. Locul său va fi luat de cel care a desenat noul Ford Mustang.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Autoipoteze

Ford Evos Concept prefigurează viitorul Mustang

Viitoarea generaţie a lui Ford Mustang va renunţa la aspectul retro în favoarea unui look futurist, spun cei de la Wall Street Journal. Aparent, conceptul Evos va inspira a şasea generaţie a lui Mustang.
Luni, 03 Octombrie 2011 | Autoipoteze

Noul Ford Mondeo ar putea debuta în ianuarie, la Salonul de la Detroit

Ford ar putea lansa noua generaţie a modelului Mondeo chiar la începutul anului viitor, în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Reprezentantul clasei medii va fi un model global şi va fi inspirat de conceptul Evos.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | General

Porsche 911, cel mai mediatizat model al Salonului de la Frankfurt

Un studiu recent a dezvăluit că cel mai mediatizat model de la Frankfurt a fost noul Porsche 911. Articolele şi referirile făcute pe internet confirmă interesul publicului pentru coupe-ul german.
Vineri, 16 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Ford vă invită la o plimbare virtuală la Salonul Auto de la Frankfurt

Ford îşi invită fanii la o plimbare virtuală prin standul său de la Salonul Auto de la Frankfurt. Cei care au vizitat standul "pe viu" sunt invitaţi să publice poze, care vor fi adăugate la "experienţa 3D".
Luni, 05 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

TOP 10: Concepte spectaculoase la Salonul Auto de la Frankfurt

Ediţia cu numărul 64 a Salonului Auto de la Frankfurt debutează în 13 septembrie cu zilele de presă. Iată cele mai spectaculoase zece concepte prezente la salonul german.
Joi, 01 Septembrie 2011 | Video

5xVIDEO: Ford Evos Concept se prezintă

Ford a publicat cinci clip-uri de prezentare ale noului Evos Concept, modelul care ne arată noua direcţie stilistică a mărcii.
Miercuri, 31 August 2011 | FRANKFURT 2011

Ford Capri revine: Evos anunţă noul coupe compact al mărcii

În urmă cu ceva vreme, Ford a anunţat un concept misterios pentru Salonul Auto de la Frankfurt. Acesta este Evos şi prefigurează versiunea 2.0 a limbajului Kinetic.

Tag-uri similare

Ford, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, Salon Auto Frankfurt, Frankfurt 2011, Capri, Ford Evos, Ford Capri, design Ford, Evos Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru