Frankfurt 2017

Marti, 05 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Opulența are o nouă definiție: Mercedes-Benz prezintă Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio facelift

Mercedes-Benz a prezentat Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio facelift. Ambele versiuni vin cu stopuri OLED, cu un interior revizuit și cu o gamă de motorizări pe benzină.
Luni, 04 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Viitorul în viziunea Renault: primul teaser cu conceptul electric Symbioz

Renault va prezenta conceptul Symbioz în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Prototipul mizează pe un sistem de propulsie electric și integrează și funcții autonome.
Luni, 04 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Primul teaser pentru Mercedes EQ A Concept: hatchback-ul electric va lupta cu BMW i3

Mercedes a publicat primul teaser cu conceptul electric EQ A pe care îl va prezenta în septembrie ca viitor rival pentru BMW i3.
Vineri, 01 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Premierele Citroen: francezii aduc la Frankfurt noile C3 Aircross și E-Mehari Styled by Courreges, dar și un concept special

Citroen a publicat lista premierelor pregătite pentru Salonul Auto de la Frankfrut. Francezii vor lansa noul C3 Aircross, ediția specială E-Mehari Styled by Cou
Marti, 29 August 2017 | Modele noi

Nemții respectă agenda: un nou teaser cu viitoarea generație Porsche Cayenne

Deși o serie de fotografii cu noua generație Porsche Cayenne au ajuns pe internet, oficialii constructorului german respectă agenda și publică un nou teaser. Prezentarea oficială va avea loc în această seară.
Marti, 29 August 2017 | FRANKFURT 2017

În ton cu moda: Citroen lansează o ediție specială E-Mehari în colaborare cu casa de design Courrèges

Citroen lansează o nouă ediție specială pentru E-Mehari. Dezvoltată tot în colaborare cu casa de design Courrèges, versiunea limitată va fi prezentată în cadrul Paris Design Week, iar mai apoi va putea fi admirată la Frankfurt.
Marti, 29 August 2017 | FRANKFURT 2017

Teaser bizar pentru a doua generație Dacia Duster: SUV-ul de la Mioveni debutează în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Dacia a pregătit un teaser video care anunță debutul noii generații Duster. SUV-ul constructorului de la Mioveni va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 28 August 2017 | FRANKFURT 2017

Primul teaser foto: Smart aduce la Frankfurt un concept electric și complet autonom

Smart a demarat campania de teasing care anunță un viitor concept electric și complet autonom. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Joi, 24 August 2017 | FRANKFURT 2017

Debut european pentru Skoda Vision E: conceptul electric de peste 300 CP va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Skoda anunță debutul european al conceptul Vision E. Propulsat de un sistem electric de 306 cai putere și cu o autonomie de 500 de kilometri, prototipul din Mlada Boleslav anunță primul SUV electric al companiei.
Joi, 24 August 2017 | Modele noi

Volvo continuă seria teaserelor pentru XC40: suedezii ne vorbesc astăzi despre spațiile de depozitare

Mai sunt câteva săptămâni până la debutul noului Volvo XC40, iar suedezii continuă campania de teasing. De această dată, producătorul ne vorbește despre spațiile de depozitare.
Joi, 24 August 2017 | FRANKFURT 2017

BMW agită spiritele: teasere noi cu viitorul i8 Roadster

BMW a publicat o serie de imagini teaser și un clip video din timpul testelor realizate cu viitorul i8 Roadster. Modelul constructorului german ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 23 August 2017 | FRANKFURT 2017

Volkswagen T-Roc: fratele mai mic al lui Tiguan a fost prezentat oficial

Volkswagen a prezentat noul SUV T-Roc. Fratele mai mic al lui Tiguan are un look ceva mai agresiv, un interior preluat din gama constructorului german și va putea fi admirat în "carne și oase" în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 August 2017 | FRANKFURT 2017

Premierele Opel pentru Frankfurt 2017: nemții lansează noile Grandland X și Insignia GSi

Opel Grandland X, Insignia GSi, Insignia Country Tourer și Vivaro Tourer sunt premierele pregătite de constructorul german pentru Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 15 August 2017 | FRANKFURT 2017

Zvonuri: conceptul viitorului Mini electric va fi prezentat la Frankfurt

Primul model de serie Mini electric va ajunge pe piață în 2019. Conform zvonurilor, conceptul care anunță viitorul produs al mărcii din Oxford ar urma să fie prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 14 August 2017 | FRANKFURT 2017

Schimbări la jumătatea carierei: Honda Jazz facelift are un look îmbunătățit și un motor de 130 de cai putere

Honda va prezenta Jazz facelift în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul subcompact oferă un look fresh, dar și un motor de 1.5 litri și 130 de cai putere.
Vineri, 04 August 2017 | Modele noi

Surprize din partea Porsche: nemții ar putea lansa un 911 Speedster la Frankfurt

Porsche ar putea lansat un 911 Speedster în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Dacă zvonurile se adeveresc, modelul va fi produs într-o ediție limitată și va oferi 450 de cai putere.
Vineri, 04 August 2017 | General

Misterele din Frankfurt: șeful BMW spune că producătorul german are o surpriză interesantă pentru fani

Șeful BMW spune că brandul pe care îl conduce a pregătit o surpriză majoră gata să debuteze în Frankfurt. Pentru moment, oficialul constructorului german nu oferă nicio informație, însă toate zvonurile sugerează un posibil concept/model eco.
Joi, 03 August 2017 | Masini electrice si hibride

Zvonuri: BMW aduce X7 Concept la Frankfurt și mizează pe un sistem de propulsie electric pe bază de hidrogen

BMW X7 Concept ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Zvonurile spun că prototipul o să integreze un sistem de propulsie electric pe bază de hidrogen.
Miercuri, 02 August 2017 | Modele noi

Ambianță de pocket-rocket: imagini cu interiorul viitorului Suzuki Swift Sport

Suzuki expune noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până în luna septembrie, ne delectăm cu noi imagini cu exteriorul și interiorul hot hatch-ul nipon.

Tag-uri similare

Suzuki, frankfurt 2017, Suzuki Swift, Suzuki Swift Sport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru