Gabriela Firea

Marti, 25 Februarie 2020 | Intern

Primarul Capitalei a renunțat la Taxa Oxigen: “Cetăţenii resping ideea de restricţie”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că renunță la Taxa Oxigen după “valul uriaș de respingere”, în urma unui sondaj făcut pe Facebook și a mesajelor primite pe mail. Firea a ajuns la concluzia că “cetăţenii resping ideea de restricţie”.
Duminica, 29 Decembrie 2019 | Intern

Primăria Capitalei vrea să-i ajute pe cei care doresc să-și schimbe mașinile non-Euro, Euro 1 sau 2: “Vom discuta cu fiecare familie în parte”

Primăria Capitalei susține că îi va ajuta pe cei care doresc să-și schimbe mașinile non-Euro, Euro 1 sau Euro 2, în contextul intrării în vigoare a vinietei Oxigen. “Vom discuta cu fiecare familie în parte,” a declarat primarul Gabriela Firea.
Duminica, 20 Octombrie 2019 | Intern

Primarul Firea a modificat proiectul Oxigen: taxă pentru toate mașinile sub Euro 5; interzis pentru Euro 3 în centrul Capitalei

Primarul Gabriela Firea a modificat proiectul vinietei pentru București. Astfel, mașinile sub Euro 5, indiferent de orașul unde sunt înmatriculate, trebuie să plătească vinieta Oxigen pentru a putea circula în București, iar cele sub Euro 3 nu mai au voie deloc în centrul orașului.
Luni, 26 August 2019 | Intern

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București începe din 26 august: amenzile pornesc de la 500 de lei

Maşinile parcate neregulamentar pe principalele artere ale Capitalei vor fi ridicate începând de luni, 26 august, iar şoferii vor plăti cel puţin 500 de lei pentru a-şi recupera autovehiculele. Avocatul Poporului critică această măsură, spunând că ridicarea mașinilor nu poate fi făcută de polițiștii locali, ci numai de polițiștii rutierii. În replică, primarul Gabriela Firea a spus că Avocatul Poporului “tinde să devină avocatul nesimţirii”.
Miercuri, 14 August 2019 | Intern

Primarul Capitalei anunță taxă pentru mașinile înmatriculate în afara Bucureștiului: amenzile pentru lipsa vinietei vor fi de la 1.500 la 2.000 de lei

Primarul Gabriela Firea a propus o vinietă electronică pentru circulația în București a autoturismelor înmatriculate în alte orașe sau state, dar și pentru cele poluante din București și Ilfov care tranzitează centrul Capitalei. Amenzile pentru lipsa rovinietei vor fi de la 1.500 la 2.000 de lei. Dacă proiectul va fi aprobat, măsurile ar putea intra în vigoare de la 1 ianuarie 2020.
Luni, 12 August 2019 | Intern

Primarul Capitalei anunță achiziția a 130 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid: primul autobuz va fi livrat în mai 2020

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat achiziția a 130 de autobuze hibride Mercedes-Benz în urma unui contract de circa 40 de milioane de euro. Primul autobuz hibrid va ajunge în București în luna mai 2020, iar livrările vor continua până în ianuarie 2021.

Tag-uri similare

Mercedes, Bucuresti, Primaria Capitalei, Gabriela Firea, autobuze hibrid, Citaro Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru