Geneva 2015

Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Modele noi

McLaren va prezenta în martie un nou model, dedicat puriştilor: 675LT

McLaren a anunţat debutul la Salonul Auto de la Geneva al lui 675LT, cel mai uşor şi mai rapid model izvorât din gama bazată pe MP4-12C.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW Seria 1 facelift, imagini şi informaţii oficiale: transformare radicală

BMW a restilizat hatchback-ul său compact, Seria 1. Modelul are acum partea frontală a fratelui său de platformă, un interior actualizat şi este oferit şi cu motoare cu trei cilindri în linie.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Modele noi

Skoda Superb ar putea primi o variantă sportivă care să nu se numească vRS

Skoda va lansa o nouă generaţie a lui Superb în luna februarie, iar reprezentanţii mărcii afirmă că pregătesc şi o variantă mai sportivă. Contrar tradiţiei, aceasta nu va purta denumirea vRS.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Hyundai i30 facelift debutează alături de o motorizare 1.6 turbo de 186 CP

Hyundai a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale facelift-ului lui i30. Odată cu acesta a debutat şi o nouă motorizare în ofertă, un 1.6 turbo care livrează 186 CP.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Concepte

Rinspeed Budii, conceptul unei maşini autonome elveţiene

Rinspeed va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva, adică pe teren propriu, conceptul Budii. Acesta va oferi o rulare autonomă, cu posibilitatea de a interveni oricând asupra volanului.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | Modele noi

Alpina D4 Bi-Turbo: diesel de 350 CP pentru versiunile modificate complet ale lui Seria 4 Coupe şi Cabriolet

Nemţii de la Alpina, marca specializată în dezvoltarea modelelor bazate pe creaţii BMW şi fabricate în strănsă relaţie cu compania din Munchen, au prezentat cele mai puternice versiuni ale lui Seria 4 Coupe şi Cabriolet echipate cu motoare diesel: D4 Bi-Turbo.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl este confirmat oficial ca înlocuitor al lui Agila

Opel a anunţat astăzi denumirea înlocuitorului lui Agila. Dacă în Regatul Unit, marca soră Vauxhall a botezat "Viva" noua citadină, cei de la Opel vor folosi numele Karl. El este inspirat de primul fiu al fondatorului mărcii, care a purtat numele Carl.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Agila va primi un înlocuitor - primul teaser al viitorului MPV de oraş

Nemţii de la Opel vor lansa un model de oraş mai mic decât Corsa şi Adam. Pe piaţa din Regatul Unit, se va numi Viva, dar restul Europei îl va cunoaşte sub alt nume, care va fi anunţat mâine. Indiferent de denumire, el este bazat pe platforma viitorului Chevrolet Spark.

Tag-uri similare

Salonul Auto Geneva, Salon Auto Geneva, modele noi Opel, Opel Corsa, Opel Adam, Corsa, Geneva 2015, poze Opel, preturi Opel, Adam
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru