Giedo van der Garde

Vineri, 26 Iulie 2013 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 2: Dominaţia Red Bull continuă

Sebastian Vettel şi Mark Webber au fost cei mai rapizi şi în a doua sesiune de antrenamente din Ungaria, iar Lotus şi ferrari au reprezentat în continuare principala ameninţare.
Vineri, 26 Iulie 2013 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 1: Început în forţă pentru Red Bull

Sebastian Vettel şi Mark Webber au ocupat primele poziţii în prima sesiune de antrenamente de la Hungaroring, fiind urmaţi de Kimi Raikkonen şi Fernando Alonso.
Joi, 25 Iulie 2013 | Formula 1

Avancronică Ungaria - ultimul spectacol înainte de vacanţa de vară

Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen speră să reducă diferenţa care îi separa de liderul Sebastian Vettel înainte de intrarea în vacanţa de vară.
Duminica, 07 Iulie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat pentru prima oară Marele Premiu al Germaniei!

Sebastian Vettel a obţinut victoria în cursa de casă de la Nurburgring după ce a reuşit să-i ţină în spate pe Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean în ultimele tururi.
Sambata, 06 Iulie 2013 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Germaniei

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul la Nurburgring după ce l-a învins cu o singură zecime de secundă pe favoritul publicului local, Sebastian Vettel.
Sambata, 06 Iulie 2013 | Formula 1

Germania, antrenamente 3: Vettel rămâne cel mai rapid

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere de la Nurburgring şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi Mark Webber.
Vineri, 05 Iulie 2013 | Formula 1

Germania, antrenamente 2: Vettel, cel mai bun timp

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere de la Nurburgring, în timp ce Nico Rosberg şi Mark Webber au ocupat locurile doi şi trei.
Vineri, 05 Iulie 2013 | Formula 1

Piloţii nu vor concura la Nurburgring dacă se repetă penele de la Silverstone

Piloţii au anunţat că nu vor lua startul în cursa de la Nurburgring în cazul în care penele suferite la Silverstone se vor repeta în antrenamentele sau calificările din Marele Premiu al Germaniei.
Marti, 02 Iulie 2013 | Formula 1

Kovalainen ar putea reveni la Caterham în locul lui van der Garde

Heikki Kovalainen este în vederile celor de la Caterham pentru înlocuirea lui Giedo van der Garde în urma rezultatelor modeste din acest sezon.
Duminica, 30 Iunie 2013 | F1 TOP

Rosberg a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii

Nico Rosberg a câştigat cursa de la Silverstone după ce Lewis Hamilton a avut o explozie la pneul stanga-spate, iar Sebastian Vettel a abandonat cu o defecţiune la cutia de viteză.
Sambata, 29 Iunie 2013 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position la Silverstone!

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul în Marele Premiu al Marii Britanii şi va fi urmat pe grila de start de coechipierul său Nico Rosberg şi de Sebastian Vettel.
Sambata, 29 Iunie 2013 | Formula 1

Marea Britanie, antrenamente 3: Mercedes ocupă primele două poziţii

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în ultima sesiune de antrenamente libere de la Silverstone, cei doi piloţi Mercedes fiind urmaţi de monoposturile Red Bull Racing.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 Iunie 2013 | Formula 1

Marea Britanie, antrenamente 2: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Silverstone, în care piloţii au folosit preponderent pneuri slick.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Formula 1

Marea Britanie, antrenamente 1: Ricciardo, cel mai rapid pe ploaie

Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp pe ploaie în prima sesiune de antrenamente de la Silverstone, în care doar jumătate dintre piloţi au ieşit pe circuit în ultimele 14 minute.
Joi, 27 Iunie 2013 | Formula 1

Avancronică F1 Marea Britanie - Bine aţi venit pe teritoriul Red Bull!

Red Bull Racing este principala favorită la victorie în cursa de la Silverstone, însă Ferrari, Mercedes şi Lotus vor încerca să-şi păstreze şansele în lupta pentru titlurile mondiale.
Duminica, 09 Iunie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al Canadei

Sebastian Vettel a dominat categoric cursa de la Montreal, în timp ce Fernando Alonso a terminat pe locul doi după un duel spectaculos cu Lewis Hamilton în ultimele tururi.
Sambata, 08 Iunie 2013 | Formula 1

Canada, antrenamente 3: Webber, cel mai rapid în mini-sesiunea de 30 de minute

Mark Webber a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Montreal, scurtată la numai 30 de minute din cauza lucrărilor de refacere a barierelor din virajul 11.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Formula 1

Canada, antrenamente 2: Alonso, cel mai bun timp

Fernando Alonso l-a învins "la mustaţă" pe Lewis Hamilton în a doua sesiune de antrenamente de la Montreal, iar cei doi au fost urmaţi în clasament de Romain Grosjean.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Formula 1

Canada, antrenamente 1: Di Resta, cel mai rapid la Montreal

Paul di Resta a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Montreal desfăşurată iniţial pe circuit umed şi i-a surclasat pe Jenson Button şi Romain Grosjean.
Joi, 06 Iunie 2013 | F1 TOP

Avancronică F1 Canada: Momentul adevărului pentru Hamilton

Lewis Hamilton are un record impresionant la Montreal, însă Red Bull şi Ferrari vor să pună capăt rezultatelor modeste din Canada în ceea ce se anunţă a fi un Mare Premiu spectaculos.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Lotus, Williams, Red Bull Racing, Lewis Hamilton, Force India, Sebastian Vettel, Toro Rosso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru