Haas

Sambata, 14 Mai 2016 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Barcelona. Verstappen, locul 4 la debutul pentru Red Bull, Vettel doar pe 6

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Spaniei în fața coechipierului său Nico Rosberg, în timp ce Red Bull și-a alocat a doua linie a grilei de start. Sebastian Vettel va pleca doar de pe locul 6.
Vineri, 13 Mai 2016 | F1 TOP

Mercedes şi Ferrari, fără rivali în antrenamentele din Spania

Ferrari a dominat prima sesiune de antrenamente din Spania, când a fost singura echipă care a utilizat pneuri soft, însă Mercedes şi-a demonstrat imediat valoarea în a doua sesiune.
Joi, 12 Mai 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: între dominaţia lui Rosberg şi debutul lui Verstappen la Red Bull

Nico Rosberg care poate deveni în Spania doar al treilea pilot din istorie care începe un sezon cu cinci victorii, însă toată atenţia va fi asupra debutului lui Max Verstappen la Red Bull Racing.
Duminica, 01 Mai 2016 | F1 TOP

Careul de aşi: Rosberg obţine în Rusia a patra victorie consecutivă! Hamilton şi Raikkonen pe podium, Vettel a abandonat în primul tur

Nico Rosberg a obţinut o victorie uşoară în cursă din Rusia, în care Lewis Hamilton a obţinut un nesperat loc doi după ce a plecat de pe 10. Sebastian Vettel a abandonat în primul tur după ce a fost lovit de două ori din spate de Daniil Kvyat.
Sambata, 30 Aprilie 2016 | F1 TOP

Noroc german: Rosberg, pole position în Rusia! Hamilton, locul 10 după defecţiuni la motor, Vettel a fost penalizat cu 5 poziţii pe grilă

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Rusiei după ce nu a avut niciun rival în calificări: Lewis Hamilton nu a luat startul în Q3 din cauza unei defecţiuni la motor, iar Sebastian Vettel a fost penalizat cu 5 poziţii pe grilă.
Vineri, 29 Aprilie 2016 | F1 TOP

Antrenamente clasice în Rusia: Mercedes domină, Ferrari are probleme de fiabilitate

Nico Rosberg și Lewis Hamilton și-au împărțit "victoriile" în antrenamentele din Rusia, în care Sebastian Vettel a avut o defecțiune la sistemul electric al monopostului Ferrari.
Joi, 28 Aprilie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Rusiei: Ferrari încearcă să oprească dominaţia lui Rosberg

Ferrari pregăteşte update-uri majore pentru monopost cu scopul de a opri dominaţia lui Nico Rosberg, care a câştigat primele trei curse din acest sezon.
Duminica, 17 Aprilie 2016 | F1 TOP

Marşul triumfal al lui Rosberg continuă cu o victorie în China. Vettel şi Kvyat au completat podiumul într-o cursă plină de evenimente

Nico Rosberg a dominat autoritar cursa din China, care a fost presărată cu numeroase incidente şi dueluri în pluton în urma cărora Sebastian Vettel şi Daniel Kvyat au completat podiumul.
Sambata, 16 Aprilie 2016 | F1 TOP

Rosberg, pole position în China! Ricciardo învinge Ferrari, iar Hamilton va pleca de pe ultimul loc

Nico Rosberg a obținut pole position-ul pentru cursa din China și va fi acompaniat pe prima linie de Daniel Ricciardo, care i-a învins pe ambii piloți Ferrari. Lewis Hamilton ocupă ultimul loc pe grilă după o defecțiune tehnică.
Vineri, 15 Aprilie 2016 | F1 TOP

Antrenamente cu bucluc în China: Rosberg şi Raikkonen, cei mai rapizi. Williams şi Renault au suferit probleme din cauza pneurilor

Mercedes a dominat prima sesiune de antrenamente din China, în care Felipe Massa şi Kevin Magnussen au suferit probleme misterioase la pneuri, iar Ferrari şi-a luat revanşa în a doua sesiune.
Joi, 14 Aprilie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Chinei: şansele lui Hamilton la victorie, ruinate de o penalizare pe grilă. Alonso a primit acordul de a concura

Şansele lui Lewis Hamilton de a câştiga cursa din China s-au micşorat după ce britanicul a primit o penalizare de 5 poziţii pe grilă pentru schimbarea cutiei de viteze, în timp ce Fernando Alonso a primit acordul medicilor de a luat startul.
Duminica, 03 Aprilie 2016 | F1 TOP

Rosberg recidivează și câștigă în Bahrain în fața lui Raikkonen și Hamilton. Vettel, abandon înainte de start

Nico Rosberg a obținut a doua victorie consecutivă în acest sezon după ce a profitat de un start ratat al lui Lewis Hamilton, care a ocupat locul trei în spatele lui Kimi Raikkonen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 02 Aprilie 2016 | F1 TOP

Mercedes confirmă în calificările din Bahrain: Hamilton, pole position în faţa lui Rosberg

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul în Bahrain după ce l-a învins pe coechipierul său Nico Rosberg, în timp ce Ferrari ocupă a doua linie a grilei de start.
Vineri, 01 Aprilie 2016 | F1 TOP

Fără rivali: Mercedes a dominat antrenamentele din Bahrain fără drept de apel

Nico Rosberg și Lewis Hamilton au fost imbatabili în cele două sesiuni de antrenamente de vineri din Bahrain, cu Ferrari și McLaren la mare distanță în urmă.
Joi, 31 Martie 2016 | F1 TOP

Confruntarea Mercedes - Ferrari se reia în Bahrain în absenţa lui Alonso: cine va fi prinţul deşertului?

Ferrari speră să demonstreze în Bahrain că poate învinge Mercedes, în timp ce Fernando Alonso nu a primit acordul medicilor de a participa la cursă.
Duminica, 20 Martie 2016 | F1 TOP

Debut triumfător pentru Rosberg: victorie în Australia, cu Hamilton şi Vettel pe podium. Alonso a scăpat teafăr după un accident grav

Nico Rosberg a câştigat cursa de la Melbourne după o strategie inspirată replicată de Lewis Hamilton, care a ratat însă startul şi s-a mulţumit cu locul doi în faţa lui Sebastian Vettel. Fernando Alonso a suferit un grav accident, însă a scăpat teafăr.
Sambata, 19 Martie 2016 | F1 TOP

Debut ratat pentru noul sistem de calificări: Hamilton, pole position la Melbourne. Niciun pilot pe circuit în ultimele 4 minute

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru prima cursă a sezonului din Australia în faţa lui Nico Rosberg şi a rivalilor de la Ferrari, Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen. Noul format al calificărilor a eşuat lamentabil după ce niciun pilot nu a fost prezent pe circuit în ultimele patru minute.
Vineri, 18 Martie 2016 | F1 TOP

Mercedes confirmă: Hamilton, cel mai rapid pe ploaie în antrenamentele din Australia. Rosberg a suferit un accident

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente de vineri de la Melbourne, care au fost afectate de ploaie. Circuitul umed l-a forţat pe Nico Rosberg să provoace un accident.
Joi, 17 Martie 2016 | F1 TOP

Start în sezonul 2016 al Formulei 1: va reuşi Ferrari să învingă Mercedes în Australia?

Mercedes este considerată favorită înaintea noului sezon, însă fanii speră ca Ferrari să fie capabilă să opună rezistenţă în lupta pentru victorie în Marele Premiu al Australiei.
Marti, 08 Martie 2016 | Formula 1

Hamilton, contra curentului: a ales mai puţine pneuri medium pentru Australia decât Rosberg şi rivalii de la Ferrari

Lewis Hamilton a ales un set suplimentar de pneuri soft pentru Marele Premiu al Australiei comparativ cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, şi cei doi piloţi ai Scuderiei Ferrari.

Tag-uri similare

Ferrari, Haas, Haas Formula
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru