Heidfeld

Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, entuziasmati sa concureze la Suzuka

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen sunt incantati de oportunitatea de a concura pe circuitul de la Suzuka in cadrul Marelui Premiu al Japoniei.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | Formula 1

Heidfeld va lua startul din pitlane

Nick Heidfeld va lua startul in cursa din Singapore de pe linia boxelor, dupa ce BMW-Sauber a constatat ca monopostul germanului nu respecta limita minina de greutate.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Theissen, incurajat de prezenta in Q3

Mario Theissen spune ca prezenta lui Robert Kubica si Nick Heidfeld in ultima parte a calificarilor este dovada progreselor realizate de BMW-Sauber in acest weekend.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | F1 Short

Heidfeld a schimbat cutia de viteze

Nick Heidfeld a fost nevoit sa inlocuiasca cutia de viteze a monopostului BMW-Sauber dupa numai un tur parcurs in prima sesiune de antrenamente libere din Singapore.
Joi, 24 Septembrie 2009 | F1 Short

Heidfeld, increzator in noul update aerodinamic

Nick Heidfeld este optimist ca va obtine un rezultat bun in Singapore prin prisma update-ului aerodinamic introdus de BMW-Sauber.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Formula 1

BMW-Sauber va aduce un update important in Singapore

BMW-Sauber va concura in Marele Premiu al statului Singapore cu un update aerodinamic important, care vizeaza inclusiv o cutie de viteze complet noua.
Joi, 17 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, impresionati de Singapore

Nick Heidfeld, Robert Kubica si Mario Theissen considera ca pilotajul pe timp de noapte in Singapore ofera o experienta unica, motiv pentru care aspteapta cu nerabdare editia din acest an.
Joi, 17 Septembrie 2009 | F1 Short

Heidfeld saluta vanzarea echipei BMW-Sauber

Nick Heidfeld este incantat ca echipa BMW-Sauber si-a gasit un nou proprietar dupa retragerea constructorului german din Formula 1.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Heidfeld, multumit sa castige doua puncte in Italia

Nick Heidfeld este satisfacut de cele doua puncte castigate la Monza, in timp ce Robert Kubica a fost nevoit sa abandoneze din cauza unor scurgeri de ulei la cutia de viteze.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, dezamagiti de problemele la motor

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen sunt dezamagiti ca pierderea a doua motoare in calificarile pentru Marele Premiu al Italiei.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, precauti dupa antrenamente

Nick Heidfeld si Robert Kubica sunt relativ multumiti de modul in care au decirs primele doua sesiuni de antrenamente de la Monza, insa raman precauti in perspectiva calificarilor.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Pilotii pun la indoiala scandalul Renault

Rubens Barrichello, Nico Rosberg, Vitantonio Liuzzi, Sebastian Vettel si Nick Heidfeld sunt sceptici in privinta accidentului deliberat provocat de Nelson Piquet Jr. la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Button, favorit la titlu in opinia rivalilor

Fernando Alonso, Nico Rosberg si Nick Heidfeld considera ca Jenson Button ramane principalul favorit la titlu chiar daca nu a mai castigat nicio cursa in ultimele 5 Mari Premii.
Joi, 10 Septembrie 2009 | F1 Short

Heidfeld vrea sa ramana la BMW-Sauber in 2010

Nick Heidfeld spera ca BMW-Sauber sa ramana in Formula 1 si in sezonul urmator pentru a putea continua activitatea la echipa.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber priveste cu incredere spre Monza

Mario Theissen este optimist ca BMW-Sauber poate obtine un rezultat bun in Marele Premiu al Italiei, iar Robert Kubica si Nick Heidfeld asteapta cu nerabdare sa concureze pe cel mai rapid circuit din calendar.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | F1 Short

Heidfeld, motivat de spriritul de echipa

Nick Heidfeld spune ca este motivat in acest final de sezon de spiritul de echipa demonstrat de BMW-Sauber, in ciuda faptului ca germanii se vor retrage din F1 la finalul sezonului.
Joi, 03 Septembrie 2009 | F1 Short

Heidfeld spera sa devina campion mondial

Nick Heidfeld spune ca obiectivul sau este sa devina campion mondial intr-o zi, in ciuda faptului ca in prezent nu are alternative concrete pentru a ramane in Formula 1 in 2010.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

BMW-Sauber saluta cel mai bun rezultat din 2009

Nick Heidfeld si Robert Kubica sunt multumiti de performanta realizata in Belgia, iar Mario Theissen este incantat de cel mai bun rezultat obtinut de BMW-Sauber in acest sezon.
Sambata, 29 August 2009 | F1 Short

BMW-Sauber saluta cel mai bun rezultat din 2009

Nick Heidfeld, Robert Kubica si Mario Theissen considera ca BMW-Sauber beneficiaza la Spa-Francorchamps de cel mai bun monopost din acest sezon.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Program incarcat pentru BMW-Sauber in antrenamente

Nick Heidfeld si Robert Kubica spun ca au avut un program incarcat in a doua sesiune de antrenamente libere ca urmare a ploii cazute peste circuit in cursul diminetii.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Williams, regulament, Vettel, Hamilton, Alonso, video
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru